Fødselsdagsfest på sørøvermåden

IMG_3304

IMG_3257

Sørøverfesten gik over al forventning.

Spunken hjalp til med at gøre klar. Der blev dækket op på borde ude i haven, lagt tæpper på græsset og slået parasol op. Jeg havde lavet vandmelon-sørøverskib, en stor portion regnbuefarvet gele (som er Spunkens absolut favorit dessert) og pølsehorn. Vi havde pyntet med flag og balloner. Alt var helt tip-top.

Klokken nærmede sig 10, og så gik vi ud på fortovet. Hele stuen skulle komme, med 11 børn. Vi spejdede op af vejen, mens solen bagte. Shit det var varmt.

IMG_3263

Så så vi dem, og Spunken begyndte at vinke og kalde på sine venner. Min krop blev fuld af kærlighed og jeg var lige ved at fælde en lille tåre (kald mig bare hormonel endnu, det er en fin undskyldning for at ha’ let til tårer). Det er så fint at se en lille dreng, vinke mens stemmen, helt fuld af lykke, højt kalder “Heeej Magnus, vi skal ha sørøverfeeeeest”.

Åh, hvor de hyggede sig. I to timer blev der cyklet, spillet ringspil, spist gele – “Det smager af vingummieeeer”, leget i sandkasse og meget andet. Spunken viste nogle af drengene sit værelse, og det var lidt sejt da en af de store drenge på stuen tydeligt viste at han syntes der var sejt. De spurgte alle om de måtte komme og lege en anden dag, og jeg fik at vide af Bertil at “Isaacs mor, du er sød”. Nårh.

IMG_3327

Det var også et hit da jeg gav dem et skattekort, og de fandt skatten – 1,5 kg chokoladeguldmønter i en skattekiste. “Kan man spise dem?”, sagde lille Vera. Jeg nikkede, men havde så ikke regnet med at hun ville proppe hele mønten – inklusiv guldpapir – ind i munden…hun fik lidt hjælp, og gnaskede den så fornøjet i sig. De måtte hver få 3 mønter, og så blev “Klaptajn Klos Skat” gemt af vejen.

Hvor var det bare en super dejlig børnefødselsdag!

og så nævner vi ikke at den store tunge parasol, fløj op og henover os 3 voksne, hvor Søren-pædagog greb den så den kun let ramte min lænd som nu har et stort blåt mærke…heldigvis var ingen børn i fare.

6 comments
 1. ÅH dejlig fest! Ludvig glæder sog til hans og insisterer på både piger og drenge skal med hjem – 24 stk jeg sveder lidt ved tanken fedt med kun 11 – det er lidt mere overskueligt!

  1. 24, pyha. Det er jeg glad for jeg ikke blev udsat for 😀 Uanset så kan der kun komme max 15, medmindre man inviterer hele børnehaven. Det gir dog mest mening at invitere den stue han går på.

 2. Tillykke til den sødeste Spunk. Sikken en dejlig fest og skønt at I kunne være udendørs.

  Det der norske dessert gele har jeg aldrig forstået 🙂

  1. Det er så skønt at han har fødselsdag om sommeren, så vi kan være ude. Det bli’r en udfordring med lillebror, til den tid, men så kan vi hygge med varm kakao og lave kastanjedyr. Det er jo også dejligt 🙂

 3. Vidunderlig fest – igen et tillykke – lidt forsinket her – var der jo i sidste uge på fb eller var det IG eller……..
  Så hyggeligt at have stuen fra børnehaven på besøg. Jeg havde også dagplejen på besøg, dog valgte jeg fritidshjemmet fra, da jeg valgte klassen i stedet for. Det kan også blive for meget.

 4. Et temmelig sent tillykke med Spunkmanden og hvor lyder det dog som en super dejlig dag i børnenes tegn. Sørøverfest – jeg gad altså godt være barn igen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om