Fødselsdagsfejring i tropevarme

puste-lys

I går var der fødselsdagsfejring for Spunken – igen. Denne gang for familie og venner. Jeg havde inviteret til klokken 13, og da var det V A R M T. Der blev derfor fyldt vand i vandbassinet, hældt godt med kølig danskvand i glassene og luftet bare arme og ben.

Jeg havde bagt Liselottes skønne kardemommeboller, og lavet et par kager. Kjærsten synes at en kagemand hører sig til, så sådan en havde vi også købt. Der var kage nok må man sige 😉
Gajolen spiste en hel fødselsdagsbolle, uden problemer. Tænk at han allerede er så stor.
bollespiserpavlova kagemand

Spunken blev begavet med Lego, brætspil, bøger og et sejt løbehjul. Der blev ikke tid til at gå i dybden med gaverne, for der var mange søde børn at lege med – så i morges blev Lego Chima køretøjet samlet, og leget med.

Genboen og næsten-naboen, var her også samt min søster og hendes pige på knap 3 år. Så de var seks unger der legede og hyggede sig. Det gik ikke stille for sig, og der blev leget med vand, legetøj, hund, ringspil og meget andet. Af og til blev der holdt kagepauser, og så var de i gang igen.

baby-paa-graes

Det var alt for varmt til at stå med madlavning, så vi bestilte lidt mad fra den lokale café. Det er vist ikke sidste gang vi gør det, for det gik lynhurtigt og det var lækrere end en pizza.

I dag skal vi kun ose. Det er alt for varmt at være ude, så cykling eller leg med det nye løbehjul må vente til senere i aften, eller til i morgen. Spunken er lidt utålmodig efter at lære at cykle på sin store cykel som han fik af os og mormor.

loebehjul

 

2 comments
  1. Vidunderlig fest – billederne taler for sig selv, de er fantastiske.

    Så lige det “bord” til trip trap stolen, det har jeg ikke “set” før, hvad hedder det? – Er prisen helt hen i vejret? Bare nysgerrig, Otto kunne have glæde af det 😉

    Jeg er enig med husbond, kagemand skal der til, om den er hjemmebragt / bagt. Og et meget makabert tiltag skal nok ikke med nu, men for 25 år siden var det sjovt at “slå kagemand/dame ihjel med stor kniv og et skrig fra alle børnene”. Tror ikke det er pædagogisk korrekt i dag.

  2. Sikke en dejlig familiefødselsdagsfest og mon ikke at der var et par stykker som havde et lidt forhøjet energiniveau efter alle de dejlige lækkerier 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om