Mens vi venter på en lur

vildkatten

Gajolen kravler rundt på gulvet, hunden sover og Spunken sidder og stikker i sin tomatsuppe. Jeg længes efter en lur. Mindst to timer, og med to sødt sovende drenge ved min side. Gajolen mente vi skulle op kvart i seks i morges, så jeg er brugt. Alt for mange dage hvor jeg er stået op ved 6 tiden, begynder nu at slide på mig. Selv den tredje kop kaffe virker ikke mere. Nej, en lille lur må være vejen frem til at klare resten af dagen.

Spunken er hjemme for 3. dag. Han begyndte at hoste søndag, og ganske som han plejer ved den slags, var han sløj med virusudslæt mandag. Det har egentlig ikke været så slemt denne gang, for det har kun været hosten og så desværre mangel på appetit. Jeg lokker alt muligt i ham – ofte lokket med at kinderæg eller en anden “præmie”. Så er jeg sikker på han får noget indenbords, selv om det ikke er super pædagogisk.
Han kunne nok godt komme i børnehave et par timer i dag, for han glæder sig til at lege med drengene, men siden vi skal til Norge om 11 dage, så går jeg med livrem og seler.
Vi hygger os og spiller brætspil. Når han så keder sig, laver han scener, kaster sig i sofaen og fake-hyler. Først troede jeg 2 år var slem, så blev han 3 og nu 4…..Det dér trodsalder stopper vist aldrig, men med ignorering når man heldigvis langt. Så går der en halv time, og så er jeg “altid sød mor”.

Nu vil jeg sætte flere forhindringer op, så Gajolen ikke får hevet i ledningerne. Utroligt nok er der 3 steder med ledninger i huset, men det er åbenbart en babymagnet… De skal skærmes, fjernes eller hvad ved jeg, men indtil vi har en god løsning må jeg rykke rundt på sækkestol og kasser, så han ikke kan komme til dem.

1 comments
  1. God bedring til Spunken, og masser af god karme til middagslur til jer alle 3.
    Hos yngste har Otto væltet potteplanter, prøvesmagt på et par studie bøger, heldigvis blev der ikke spist noget af det yngste skal bruge 😉 – Katten Sille har fundet fred i vindueskarmen og midt på spisebordet, dog er hun lidt langsom, hun har sagt fra, men Otto er ligeglad, 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om