Mor alene hjemme

IMG_4655

Helt alene er jeg nu ikke, for “velcrobabyen” og Max er her også. Gajolen har været så klingy de sidste 24 timer, så det dér med at nyde at være alene hjemme, er gået sådan lidt op og ned. Han er rigtig sød og dejlig, men det ville være at foretrække at jeg kunne gå to meter væk fra ham uden at han stak i et hyl. Men men, sådan må det være. Jeg tænker det blot er en fase, og at jeg om 13 år vil savne at ha’ en lille puttedreng helt tæt på 😉
Til gengæld sker der en masse med ham, og på få dage har han lært at klappe, vinke og ta’ armene over hovedet når jeg spørger ham hvor stor han er. Han har ellers ikke været så interesseret i andet end “titte-bø” og at kigge stift på mig når jeg synger børnesange.

Vi har trillet ture med Max i dag, og ellers leget en masse. Det lykkedes mig at støvsuge og rydde op i legetøjet i stuen, mens Gajolen kravlede rundt om benene på mig. Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at røre en finger, mens jeg var alene hjemme, men jeg må indse at jeg ikke kan. Det er mere tilfredsstillende at lave en lille smule, inden jeg sidder i sofaen og slapper af. Et kort øjeblik overvejede jeg at kontakte dem her, og bede dem hente 6 vaske tøj….men i stedet lukkede jeg computeren og besluttede mig for at sætte en vask over i morgen. Hi hi.

Kjærsten og Spunken, hygger sig ovre hos “Doktor Farmor”. Det er officielt blevet farmors navn nu, og jeg synes det er lidt sødt. Jeg får en masse sms’er fra dem om at de klapper heste, svømmer i pool, leger med kusiner/fætre og spiser skøn mad. De hygger sig, og havde det ikke været fordi Spunken skal starte i ny børnehave på mandag, ville jeg tvinge dem til at blive en dag eller to mere. Spunken elsker at være derovre.

IMG_4663

Spunken har fundet et kirsebærtræ hos Doktor Farmor.

1 comment
  1. Dejlige billeder af 2 af dine vidundere,
    Din beskrivelse velcrobabyen gik ind hos yngste. Må dog sige at mellemste pigens søn kunne den ramme langt bedre, dog er det far og søn. Det er meget slemt kan jeg forstå.
    Det bliver spændende for Spunken i morgen mandag. En ny epoke – krydser fingre for i alle bliver begejstret over det nye, og det vil forblive base nr. 2 frem til Spunken bliver skolebarn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere