Torsdag på sofaen

Spunken vågnede med søløvehoste. Så ved vi godt hvad klokken er slået, og mens Kjærsten gik hen til et åbent vindue med ham (det hjælper på hosten), meldte jeg ham syg i børnehaven.
Nu ligger han på sofaen, med en kop te og en tallerken blåbær og kanelknækbrød med brunost.

Stakkels lille ven.

Timingen er som altid helt af h****** til, for med mit lagersalg på søndag og 1000 ting jeg mangler, er der efterhånden kun fredag og lørdag at gøre ting. Men pyt. Mon ikke jeg når at stable noget der minder om et lagersalg op, og heldigvis kommer der to søde veninder på søndag og hjælper, så Kjærsten kan slappe af og holde børn og hund i skak indenfor.

Nu vil jeg tjekke blåbærstatus ovre ved sofaen, og se om jeg kan finde lidt flere gode snacks til patienten. Han har brug for en masse væske, så frugt og bær er rigtig godt.

God torsdag til dig.

cikorie

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om