Ude af træning

legepladsenDejligt gråvejrstur på legepladsen i går

Mårmoar er ude at trille med Gajolen, Spunken sover på sofaen og Max har lagt sig ude i gangen. Kjærsten er i Luxembourg, og jeg sidder nu med mindst en halv time for mig selv. For M I G selv ! Det er vildt, for det sker sjældent. Altså, når babyen sover, har jeg selvfølgelig noget tid men der er jeg på vagt og har en babyalarm på mig.

Jeg har flere muligheder til hvordan jeg skal bruge denne halve time.

Blogge
Strikke på den trøje som jeg startede på for et år siden, i str. 4 år, og hvis nogen skal bruge den skal den være færdig snart..
Læse i min bog
Ta’ et dejligt varmt bad
Dimse brudekjoler og yogatøj

….. Det endte jo så med nummer 1 på listen, men mon ikke jeg når en ting mere 😉

Noget andet jeg er ude af træning med, er træning af kroppen. Jeg starter til træning i morgen, og i 8 uger frem er der dømt hardcore bootcamp tjuhej med sund mad og træning i noget center og vejning om onsdagen … bum … Jeg tænker det bli’r en rigtig god måde at komme i gang på, for der er jo under 300 dage tilbage til det dér bryllup.

6 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere