Livet kom forbi

flot-beskaaret-broedre

Søde brødre på en gynge, og undertegnede var lidt slap med centreringen

Jeg må indrømme at jeg har været slået lidt ud af kurs de sidste dage, pga. flygtningesagen. Der er blevet krammet og kysset lidt ekstra på ungerne, doneret et par kroner og støttet hvor der støttes kan. Det er svært at finde ud af hvor og hvordan man gør mest gavn, men jeg føler at jeg har gjort hvad jeg kunne.

Dagligt er folk blevet skjult fra mit Facebook-feed. Enten fordi de spammede med billeder af døde børn, konstant skrev med STORE BOGSTAVER og masser af !!!!! at HVER EN KRONE HJÆLPER eller det helt modsatte, delte links til grunde hvorfor migranterne ikke har noget at gøre i vores land mm. De sidste typer, er rent faktisk blevet slettet helt. Der er stadig et par stykker som jeg overvejer…men jeg ender nok med at slette. For jo, man må skam gerne have holdninger, og nej vi kan godt blive enige om at det ikke er hensigtsmæssigt at gå på motorvejen, men at dele halvracistiske tegneserier og sammenligne flygtninge med terrorister, ja så står jeg af.

….

Udover at ovenstående fylder en del i mit hovede, så tusler jeg rundt og forberede lagersalg i biksen. Der er nok at gå i gang med, og jeg har sorteret og gjort klar. Jeg mangler egentlig kun at sortere 4-5 kasser mere, slå græs, sætte et par pavilloner op, finde en dankortterminal (hvis den stadig virker), lave prisskilte, finde poser, ordne vekslepenge, købe plastikkrus, lave flyers og og … Men det kan sagtens nås på 9 dage, iggå.

 

Spunken gi’r den gas i børnehaven. Han er glad, træt og sulten hver eftermiddag når han kommer hjem, og fortæller om stort og småt. Det gør mig glad at lytte til, og kigge på når han ondulerer en bolle med pålæg, og en halv time senere spiser to portioner pasta med kødsovs (eller også har han fået børneorm, som er en af de lækkerier der lige nu er at få nede i børnehaven…).

Gajolen har endelig to tænder i undermunden. Det holdt hårdt, men efter nogle dage med feber og en hel del dage med pyller, er tænderne fremme og appetitten tilbage. Nu satser jeg på at vi klarer en vuggestueindkøring og noget dejlig efterår, inden de næste tænder kommer.

hahaha-baby

 

1 comments
  1. Uha, jeg er også en af dem der bliver trist når jeg hører og læser om situationen mht. flygtninge. Jeg har valgt at støtte via Mellemfolkelig samvirke, ved ikke om det er nok, og pengene bare smuldre i administration etc. Det vigtigste er jeg/vi føler, jeg/vi har gjort en forskel.
    Samtidig har jeg ændret logo på profilbilledet til Anstændig Flygtningepolitik Nu.
    Hvis jeg læser noget der fænger mit øje, og jeg kan synes godt om, gør jeg det, ellers springer jeg over, undlader at komme i dialog eller læse tråden, det gør jo så ondt at se folk stå og spytte på migranter der går på motorvejs strækninger fra Padborg og/eller Rødby.

    Dejligt du har 2 så skønne dejlige drenge med så meget mod på livet, en der meget snart skal lidt mere end mor, far og bror, en anden der har magtet en flytning fra en vidunderskøn børnehave til en anden. Må ikke lige glemme ham den store dreng, ham du deler de 2 små vidundere og dit hjerte med. Dejligt du kan putte dig ind til ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om