Hvor meget kan man forkæle et barn den dag han skal priktestes? 

I morgen sker det. Spunken skal priktestes, og det vil han virkelig ikke. 

Vi har kigget på billeder, og jeg har upædagogisk sagt at det gør mindre ondt end at få slået tænder løse, taget blodprøver og få podet halsen (ihvertfald af vores læge). 

Han er skeptisk – så jeg har skruet helt op for morgendagens program : 

 • Stå op
 • Spise morgenmad 
 • Ta tog eller bus til København 
 • Gå rundt og kigge på store tårne 
 • Spise kinesermad til frokost 
 • Hilse på soldater ved dronningens slot
 • Til børnelæge 
 • Spise så meget lagkage og varm kakao man overhovedet kan
 • Hjem 

Ok, det er måske en kende i overkanten, men hvad end der skal til så det kan overståes på bedste måde. 

Når det kommer til stykket, er det nok mig der synes det er værst. Det håber jeg, og jeg håber at priktesten er lynhurtigt overstået !

  

8 comments
 1. Altså. Jeg blev priktestet i går. Det er de mildeste prik, jeg nogen sinde har prøvet. Til gengæld er der jo lidt ventetid. Og KLØEN selvom man ikke reagerer på nogen af tingene. Der er nemlig også et kontrolprik. Jeg er lige ved at tro, at alle dine foranstaltninger kunne få ham til at tro, at det er helt vildt frygteligt. Og det er det virkelig, virkelig ikke. God fornøjelse med det hele. 🙂

  1. Skønt at høre det ikke er så slemt. Jeg hører begge ting om de tests men det er godt at høre du synes det var mildt. Jeg er egentlig ikke så nervøs for testen. Det er mere at få dagen til at gå, med en dreng der ikke vil til lægen – han har været en del igennem i efteråret, så han har virkelig ikke lyst til det.

 2. uhhh kan man blive forkælet for meget? Men Anette har lidt en pointe men måske mere med at du skal passe på ikke at smitte ham med din nervøsitet? Kan Kjærsten tage nogle af lægebesøgene for dig / og senere / eller / sammen med dig?

  1. Jamen jeg er egentlig ikke nervøs 🙂 Det der er humlen i det, er at jeg synes det er svært at sige til ham at det ikke er noget særligt, når jeg egentlig ikke ved hvad der venter ham helt præcis. Derfor forsøger jeg at sammenligne med de ting han har prøvet og samtidig planlægge dagen – for hans tid er først kl 1430. Det er en lang dag at vente på noget for ham, især når han skal hen et sted som han ikke har lyst til 🙂

 3. Priktest er ingenting at snakke om, tror du har gjort et alt for stort nummer ud af det, ligesom mig engang i tidernes morgen. Håber I får en dejlig dag

  1. Tak, Susanne. Jeg tænker du har ret, og vi har ikke berørt emnet i dag – for Spunken spørger ikke ind til det. Det er dejligt, og mon ikke det hele går fint og uden problemer 🙂

 4. Min søn blev priktestet og det gjorde slet ikke ondt – jeg har også selv prøvet og siger det samme, så god dag til jer 🙂 man skal aldrig piske en stemning op, men forklare at det kan være et prik og sådan er det. Det skal jo gøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om