Det dér bryllup

IMG_77217 måneder. 7 måneder simpelthen.

Jeg synes lige jeg har skrevet at vi skal giftes om halvandet år….men nu er der 7 måneder til.

Det jeg hører mest fra folk, er “nyd nu dagen, den går så stærkt” og “nyd planlægningen, for det er SÅ hyggeligt”. Det synes jeg egentlig ikke den er. Altså hyggelig. For efter vores rædselsår 2015, så er jeg nu inde i 2016 med 7 måneder til bryllup. Fik jeg sagt der er 7 måneder til?

Kjolen er dog i hus, festlokalerne er også i hus (hvis ham manden derfra snart svarer på min mail….shit..) og vi ved hvor vi skal overnatte – de har dog kun 5-8 værelser tilbage, så jeg burde måske rubbe neglene og booke.
Kirken er booket, barnepigerne ligeså.

Så det er nok nu jeg bør nyde forberedelserne. Hygge mig med at skrive invitationerne (jeg har tidligere sendt “save the date” ud), tænke over hvilke sko jeg skal købe, se på billeder af opsætninger til mit hår og booke en god fotograf.

To gange om ugen, går jeg stadig til træning. Jeg mangler et par cm nu til jeg med garanti kan købe kjolen i str 40, når jeg skal hen og prøve den igen den 21. januar. Desværre er det cm over lænd/mave, så jeg skal lægge mig i selen for at nå det (og droppe de dér lækre luftige boller med pålæg, som jeg har for vane at spise til frokost).

Nu tilbage til arbejdet, og så kan det være jeg sætter en lille time af til bryllupsforberedelser – der er jo kun 7 måneder til…

6 comments
  1. Ja, tiden løber lige pludselig stærkt og inden vi får set os om er det sommer og dermed tid til den store fest. 😀 Du skal som nok nå det hele søde ven. 😀

  2. Tiden iler afsted, og planlægning er vigtig for du kan nyde det. Giv dig selv realistiske deadline på dine opgaver, og udliciter øvrige opgaver. Altså de opgaver der for dig virker uoverskuelige.
    Måske kan den 21/1 flyttes til 1/3, hvis det passer dig bedre. Måske står du 1/7 og har tabt 6 cm, hvad så? Når de lyse timer møder os, har mange hurtigt tabt nogle cm. om livet, for det er lettere at komme ud og brænde af 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om