Bryllupsfest på Moltkes Palæ

Bryllupsfest på Moltkes Palæ

Nu er snart gået et år (!!), siden vores fantastiske bryllup. Det slog mig pludselig at jeg ikke har fået skrevet om vores bryllupsfest på Moltkes Palæ. For søren da, det dér bryllupsblues indfandt sig virkelig og pludselig er der gået et år hvor jeg hverken er blevet færdig med at fortælle eller har lavet fotoalbumet færdig.

Efter fotograferingen, kørte vi lidt rundt i den fine bil. Jeg var stadig en smule muggen på chaufføren, men en vielse med min udkårne havde hjulpet en del på det 😉

Vi kørte lidt rundt og trak tiden ud, mens vi drak et glas champagne. Efter lidt tid, kørte vi hen til Moltkes Palæ. Der fik vi lov til at komme ind, lidt tid inden alle gæsterne ankom.

De havde sat et gavebord frem og diverse nødder/oliven på små borde. Meningen var at gæsterne skulle mødes i et par af de mindre lokaler, inden vi så gik ind i festsalen. Det fungerede rigtig fint, og jeg stod dér i mit brudeoutfit og var helt glad i låget, mens alle gav kram og hilste. Gaverne blev sat på bordet, og de der havde kuverter med, puttede dem ned i det fuglebur jeg havde købt for at holde det hele samlet.

Perfekt koordineret fest

Vi gik ind i den store festsal. Desværre havde koordinatoren glemt at hænge en bordplan op, så det tog lidt tid før de 80 gæster havde fundet deres pladser.

Derfra var der bryllupsfest. Skøn skøn mad, vinmenu, nogle sange og kys. Jeg har ingen knivskarpe billeder af maden, så her må nøjes med stemningsbilleder. Vi havde tidligere smagt hele menuen, så vi vidste hvad vi skulle spise og hvordan det smagte. Ret smart, for når man sidder der som glad og nygift, nyder man ikke maden helt til fulde.

Det var simpelthen så dejlig en fest, og koordinationen var virkelig god. Tjenerne vidste hvad de lavede, maden var virkelig dejlig og vinen god. Både vi og alle vores gæster, følte os i trygge hænder.

Vi havde fået den store sal delt op. Den ene ende havde borde, den anden havde loungemøbler og en scene til musikken. Det fungerede virkelig godt, og kan varmt anbefales hvis man frygter at et festlokale vil blive for stort. Vi havde en dejlig, intim stemning ved bordene og et godt overblik.

Loungen var rummelig, men stadig med masser af plads på dansegulvet. Jeg havde bestilt livemusik, der spillede to sæt. Derefter havde jeg lavet en playlist på min iPad, der sørgede for resten af aftenen/nattens dansemusik.
Den store festsal har det vildeste lys, så det gjorde noget ekstra godt for feststemningen. Vi havde købt en masse knæklys der stod i loungen, så efter et par sange lyste alle folk op. Det kan også virkelig anbefales – folk går helt amok med de knæklys 😉

Vi blev smidt ud fra lokalerne klokken 02. Derefter dinglede vi over til D’angleterre, hvor vi overnattede.

 

 

2 comments
  1. Skønne, skønne billeder af to glade mennesker og et feststemt lokale. Det må være dejligt at tænke tilbage på. Jeg kan faktisk stadig efter 32 år gå og glædes over minderne fra vores noget mere ydmyge bryllup, bare med de allernærmeste, men vi var jo ikke mindre glade. Mine ældste unge mennesker går og sparer sammen, så det bliver jo spændende – engang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om