Den første skoletaske

Dette blogindlæg indeholder reklame 

Endnu en milepæl er nået. I hvertfald en af dem jeg har glædet mig til. Den første skoletaske.

Spunken og jeg, kørte til Rødovre Centrum. Jeg havde set at BR havde 30% rabat på skoletasker, så nu var det tid til at få købt den “Nexo Knights”-skoletaske, som Spunken har sukket over i flere måneder.

Da vi kom ind i BR, havde de den ikke i den rigtige størrelse. Jeg ved godt at mange køber 30 liter allerede fra 0 klasse, men de ér bare for store medmindre man har et meget højt barn. 23 liter var den størrelse vi skulle ha’ fingrene i, men den var ikke kommet til butikken. Siden udsalget udløb i morgen – og jeg havde en meget spændt dreng ved min side – gik vi videre ned til Neye.

Et hurtigt kig, og de havde heldigvis tasken vi kom efter. Spunken stod og kiggede på den blå taske, og pegede så på en anden.
Dén vil jeg ha’!
“Kærlighed ved første blik” tydeligvis.

Han prøvede den på, og så så stolt ud som en pave. Det var den der skulle med hjem.

Derudover skulle han vælge et penalhus. Der var mange muligheder, og valget stod mellem Nexo Knights og et fra Jeva med en trold på. Det blev det sidste, som var med inhold. Dog har jeg skiftet blyanterne ud til dem fra Faber Castell, men ellers er inholdet helt fint.

Vi sluttede oplevelsen af med en juice. Derefter gik jeg lidt rundt og kiggede butikker, for desperat at finde noget kluns eller et par flade sko til morgendagens bryllupsdag. Det lykkedes ikke rigtigt, så vi kørte hjem igen. Det havde Spunken ikke det fjerneste imod, for det var lidt kedeligt at kigge på tøøøøøøøj 😉

En stor dag for både skoledrengen og undertegnede.

Indlægget indeholder affiliatlinks. Det er linket til blyanterne der er affiliate. 

2 comments
  1. Det er en meget stor dag når den første skoletaske købes og penalhuset.
    Jeg glædede mig til hver sommer, hvor jeg hjalp til med at finde nyt indhold til penalhusene, bogbind, lektiebog etc. Det var et stort savn da mine børn blev så “gamle” at de selv stod for disse indkøb. Jeg går stadig hen til hylderne, og mindes 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om