Om at finde sin hylde

Jeg synes af og til det er svært at finde ud af hvad jeg skal blogge om. Hvad vil læseren læse om, skal der billeder på og af hvad. Skal det handle om børn, have, mig, job, mad….der er så meget jeg gerne vil dele, og så alligevel går jeg i stå.

Hverdagens trivialiteter virker lidt ligegyldige. Feriebilleder ser man nok af. Jeg lader mig inspirere af andre, laver listede indlæg med gode tips. Men pludselig er der gået et par fredage og en del tirsdage, hvor tiden ikke har været til det.

Jeg laver nogle videoer, og synes faktisk det er rigtig sjovt. Men jeg synes igen ikke tiden er til videoredigering, og når jeg lægger en video op vil jeg gerne være tilfreds med den samt føle jeg har noget på hjerte. Samtidig breder idéen sig (fordi jeg selv får fokus på det), og jeg ser vlogs alle vegne. Så gider jeg pludselig ikke mere.

Når jeg læser blogs, læser jeg efterhånden flere og flere udenlandske blogs. For at opdage nye bloggere, nye sprog, måder at tage billeder og skrive på. En slags blogresearch. Det kan jeg godt li’, og det inspirerer mig til indlæg jeg gerne vil skrive. De kommer på listen over alt det jeg gerne vil skrive om….men som jeg ikke får gjort.

Og alt det….det er jo når jeg har ladet bloggen ligge stille for mange dage. Det skal jeg lade være med, for når det kommer til stykket, blogger jeg jo allermest for mig. Fordi jeg synes det er sjovt. Sådan har det været i 13 år. Sådan er det stadig – for det meste 😉

Alt imens jeg forsøger at ta’ mig sammen til bloggeriet – så følg med på Instagram. Der er jeg temmelig aktiv hvis jeg selv skal sige det. Især med “insta-stories”.

3 comments
  1. Hvorfor fravælge noget blot fordi andre gør det – så skal man også stoppe med at blogge, tage billeder eller at få børn. Skriv fra hjertet og hvad der interessere dig og ikke havd dine læsere vil havde – for så er hjertet ikke med og man er bare en souchet for likes og rykklapperi. Ja undskyld men det mener jeg. Jeg læser de blogs og ser de blogger som er sig selv og ikke gør en masse for at please. 🙂

    Jeg laver ikke lister over havd jeg vil skrive om, men skriver når det flader mig ind. Det bæger mine indlæg sikkert også præg af, men sådan er jeg og g kan se at mit læsertal er konstant uanset havd jeg skriver om og de mail der lander i indbakken siger det samme. Læserens er glade for at jeg ikke udstiller det perfekte, men skriver om min hverdag som den er.

    Jeg svaner dine små vlogs om dig, drengene og haven. Men du skal ikke gøre det frodig jeg savner det, men fordi du har lyst. Ligesom det at skrive skal være af lyst.

    Undskyld hvis jeg er får hård søde.

    De beste sommerhusene fra Frankrig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om