Bryllupsmorgen

kirkepyntVi er på den anden side af vores bryllup nu, og det hele har været SÅ fantastisk. Jeg tænker at jeg splitter det lidt op i blogindlæg, for ellers kan jeg ikke holde styr på det. Bryllupsmorgen, kirken, festen, dagen efter og gaver. Eller noget i den dur.

Bryllupsmorgen…hvor skal man mon starte?

Min far, hans kone, min mor og jeg skålede i et glas champagne fredag aften, og da klokken var omkring 22, gik jeg til køjs. Så havde jeg mulighed for 8 timers søvn før Gajolen ville vågne.

Jeg vendte og drejede mig…..kiggede på uret hver time….og først ved 3 tiden faldt jeg i søvn, altså efter Gajolen vågnede og skulle over i sengen, så den blev vel nærmere halv fire.IMG_2874

Jeg var TRÆT da jeg vågnede, men også spændt. Programmet for dagen var til at overskue. Ungerne, min mor og jeg skulle stå op, spise morgenmad og ellers i bad på skift. Drengene var heldigvis i bad dagen før, så de skulle blot vaskes lidt hist og her.
Klokken 11 ville barnepigerne komme, og klokken 12 ville hår/makeuppigen komme.

Vi var i god tid, så der var ikke stress på, så vi fik både tid til at lege og tage os en del kopper kaffe. Max skulle også ha’ sin luftetur og den blev ikke forhastet. Det betød meget for mig at der var ro på, for jeg er på ingen måde særlig god til at være i dårlig tid.

kylling-og-krollerBarnepigerne kom og tog sig af drengene. Gajolen skulle ha’ en lur, og Spunken syntes det var en fest at der kom damebesøg så han kunne vise alt sit nye legetøj fra fødselsdagen frem.
Jeg ordnede blomster til kirken. Roser og løvefod i små buketter, mens drengene hyggede og min mor gjorde sig klar.
Den søde pige der skulle ordne mit hår og lægge makeup, kom. Derefter gik tiden virkelig stærkt. Jeg sad på en stol og blev mere og mere nervøs. Hun lagde makeup, krøllede hår og dimsede løs mens pigerne lavede Lego med drengene. Gajolen tog sig en lur, så han ikke ville være træt i kirken.

Pludselig var klokken 13.30, og jeg fik rigtig travlt. Uden så meget mad i maven, kastede jeg lidt kylling indenbords inden min mor skulle hjælpe mig i kjolen. Snøreværket var svært at få til at makke ret, og pludselig gnavede nogle stivere fra korsettet – det stressede en del, men vi fik det hele til at sidde som det skulle inden chaufføren kom kl. 14.

Eller nå nej !

Chaufføren kom IKKE som aftalt klokken 14.

Han havde i en kæk tone skrevet i mailen at jeg jo skulle komme for sent til kirken, og jeg havde knap så kækt svaret tilbage at han skulle komme kl. 14 – for jeg havde små børn med, og en nervøs far der ventede. Derudover havde jeg lovet præsten at være der kvart over, så der var god tid.

Minutterne gik….drengene havde det varmt i deres skjorte og jakkesæt, og undertegnede blev mere og mere nervøs, vred og hysterisk.

Jeg sendte en mail til chaufføren og heldigvis havde han lagt et link på noget andet firma som signatur i sine emails, så jeg prøvede uden held at ringe.

14.11 kom bilen trillende, med en mand der sagte åbnede døren og fjoget stod og smilede. Jeg var vred, og sagde til ham at der absolut ikke var noget at grine af og at vi havde en aftale. Han havde ikke meget at sige, andet end at vi nok skulle nå at være der til tyve minutter over….

Vi var klar til afgang – og min mor løb lige ind i stuen efter æsken med ringene, som jeg i al panik havde glemt alt om….

….fortsættes….

IMG_2999
Bryllupshår – og kyllingespisning

4 comments
  1. OMG jeg havde været rødglødende! En eller anden fremmed chauffør skal da overhovedet ikke beslutte om bruden skal komme for sent eller ej – hvis aftalen er kl 14, så har han bare at holde klar til afgang når klokken er 14. Nar!

  2. Hjertelig tillykke med jeres bryllup. Jeg glæder mig til at høre mere om jeres dag. Og sådan en skovl (ægte nordjysk for en dumrian), han skal da ikke bestemme hvornår du skal hentes.

  3. Argh sikke en chauffør. Nu når hele dagen var gået så godt, og kun lige stiverne i korsettet der valgte at give sved på panden, så skulle han få sveden til at stige til hovedet, så makeup og hår til at klaske sammen eller.
    Dit hår, hvor er det smukt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om