Hjemmedag med Lego

Hjemmedag med Lego

Spunken var feberfri i morges. Vi undersøgte frittens skema, og kunne konstatere at de skulle gå en tur til Husum. Han blev træt i udtrykket, og jeg kunne se at han hellere ville ha’ en fridag. Sådan blev det.

Vi har hygget os. I modsætning til i går, hvor vi har var nogle sofakartofler, så har vi været mere aktive i dag. Efter morgenmad, byggede vi en del Lego. Spunken fik noget “Marvel Superheroes Lego” i julegave, som ikke var helt færdigbygget endnu. Det gik der en god time med at gøre færdig, alt imens jeg gjorde vasketøj klar til afhentning.

Nu starter jeg sommerferien med tomme vasketøjskurve.

Jeg fandt en kode til “Washa” forleden, og bestilte afhentning af ikke mindre end seks sække tøj. Det blev hentet i formiddags, og i morgen eftermiddag får jeg det retur. Vasket og lagt sammen. Nu starter jeg sommerferien med tomme vasketøjskurve. Jeg kan næsten ikke få armene ned.

Vi cyklede en tur. Misionen var en tur i Netto, og afhentning af et par pakker. Pakkernes indhold vil jeg fortælle mere om i løbet af ugen.
Spunken mente at vi i stedet for kød skulle spise hindbær med kartofler. Jeg fik dog også sneget lidt kyllingelår ned i kurven, for da han i går smagte min vegetarbøf var han bestemt ikke begejstret.

Da vi efter halvanden time var hjemme igen, gik Spunken i gang med at lege med sin Lego. Det har han gjort lige siden, afbrudt af frokost og et par tegnefilmspauser.
Hvis du kigger ind på min Instagramprofil, kan du se mere Lego-leg i mine “insta stories”.

Nu sidder vi ude på terrassen i stegende sol. Han leger at rumskibet flyver rundt til “Bænkebiderplaneten”, “Ildfakkelplaneten” og “Planeten Salvie”. Planeterne er naturligvis alle mine krukker med krydderurter.

Snart er matriklens to andre drenge hjemme, og så skal jeg vist i gang med at forberede aftensmaden.

Endnu en dejlig dag er gået. Med drengeleg og hverdagsliv.

1 comment
  1. Vidunderlig dag du og Spunken har haft. Nogle dage er det okay at være hjemme, nu hvor mor ikke har aftaler, eller arbejde der skal passes. Du kan jo skrive ansøgninger, tjekke jobnet etc. når Spunken sover.
    Dejligt når vasketøjskurvene er tomme, dog går der ikke lang tid før der igen bliver toppe på kurvene, mindes selv dengang vi boede 6 under samme tag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om