Første hverdag - enda med skema - CopenhagenDaily
6 In arbejde/ mig

Første hverdag – enda med skema

IMG_8140Dagens skema var skredet allerede inden jeg begyndte på det, for det fristede en smule mere at tale i telefon en times tid, samtidig med jeg drak et par kopper varm kaffe.
Så jeg kom i gang, lidt for sent, men løb stærkt i butikken. En håndfuld ordrer blev pakket, og udsalgspriser justeret og nye varer sat på tilbud. Så langt så godt.

På listen stod der: Pak ordrer, juster priser, støvsug stueetagen, skriv en email, ryd op på pulterrum og vask tøj. Det var vist en for stor mundfuld, og i stedet fik jeg smidt juletræet ud, støvsuget i stuen, taget bad og forsøgt mig på en middagslur. Jeg skal vist lige ind i rutinen igen 😉

I morgen er der heldigvis en ny dag, og så må jeg være mere effektiv fra morgenstunden. Det vigtigste er dog at mine søde kunder bli’r glade, og modtager deres ordrer i tide. Dén tjans kan jeg krydse af i dag.

Friske blomster på Kultorvet. Jeg kunne virkelig trænge til en frisk buket på spisebordet, hvor der nu står slatne tulipaner fra nytårsaften. ————->

Resten af dagens program består i at lave aftensmad til drengene – der står allerede en gryde og putrer på komfuret. Drengene er spist af med en kop kakao og en hvedebolle, så de kan holde tre kvarter endnu før de kræver den varme mad.

I aften skal jeg til træning. Jeg glæder mig til at komme i sving igen, men gruer for hvordan lårbasser og baller har det i morgen – og i overmorgen.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lene
  mandag 4. januar 2016 at 18:25

  hep, hep, du er sej og den træning vil du glæde dig over senere, for den giver energi 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 5. januar 2016 at 09:41

   Det var så skønt at komme i gang igen! Det kan mærkes især i lårene i dag, men det var dejligt – og i morgen gør jeg det igen.
   Ha en dejlig tirsdag, Lene 🙂

 • Reply
  conny
  mandag 4. januar 2016 at 21:33

  Man skal jo starte et sted, og hvis man ikke har en plan, har man jo ikke noget at justere på. Så bare klø på. Hver dag når du noget; måske ikke det på listen, men så noget andet!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 5. januar 2016 at 09:42

   Tak, Conny. Du har helt ret.
   I dag står der også meget på min liste, men det vigtigste er Sikka og så vil jeg ellers mærke efter hvad jeg har mest lyst til. Det kan også være det ender med lidt småtterier, og lidt sortering i bunker – eller en god film i sofaen 😉

 • Reply
  Catarina
  onsdag 6. januar 2016 at 08:01

  Hvor er du bare sej Therese, bare det at du holder ved og fortsætter den gode stil er “nice” 🙂

 • Reply
  Abildjyden
  fredag 8. januar 2016 at 08:59

  Dejligt du er så arrangeret. To do listerne kan ofte blive for lange i begyndelsen, for der skal være plads til at snuble, for en samtale i telefonen kan tage mere end de 5 min. der var planlagt.
  Billedet fra IG var sejt. Vi vil snart se dig i de seje bukser til træning, især nu du har skiftet flere størrelse i nedadgående retning 🙂

 • Leave a Reply