Mandagsoptimisme - CopenhagenDaily
6 In arbejde/ mig

Mandagsoptimisme

IMG_9080Begge drenge er sendt afsted i institution. Jeg kunne ikke lade være med at smile, da døren blev lukket og de kørte afsted. Det lyder måske ikke så pænt at sige det, men jeg trænger til en dag hvor jeg kan nå at gøre noget. At jeg så ikke har gjort andet på to timer end at pakke weekendens ordrer i biksen, og drikke to kopper kaffe….men dagen er endnu ung. Jeg har forsøgt at holde huset mens sygdommen har stået på, men her trænger til at blive støvet af, støvsuget og ordnet badeværelser. Ligeledes er der vasketøj der venter og bla. bla. bla. I kender det – for jeg skriver vist ret ofte om det 😉

<———— Gajolen – temmelig glad for et hindbær (og bunker af vasketøj i baggrunden.

Ugen byder på arbejde. Min hjerte arbejder på højtryk for at lure hvordan jeg kan få ryddet lageret helt ud, helst uden at det koster en krone. Efter jeg lukkede butikken på Frederiksberg, har jeg opbevaret hele lageret i vores gæsteværelse. Store skabe, som er fyldt til randen. Skal jeg gøre mig forhåbninger om at kunne begynde at købe friske varer hjem, skal der ryddes mere ud.
Jeg har set et lillebitte lokale her oppe ved Torvet, så nu prøver jeg at finde ud af om det er muligt kun at leje det for en måned. Det er sikkert helt håbløst at få lov til det, men det kunne give mig en måned med lagersalg, og jeg kunne lægge en hulens masse flyers på biblioteket, den lokale café og andre steder hvor især mødre kommer forbi. Det er ikke fordi jeg savner butikslivet med urimelige arbejdstider, men jeg savner kundekontakten og at kunne have lidt mere frihed når det gælder udvælgelse og indkøb af varer.
Skulle 2016 ikke være året hvor biksen for alvor kunne komme i gang igen? Jeg trænger til lidt vind i sejlene.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anne N
  mandag 25. januar 2016 at 17:13

  Selvfølgelig skal du holde Sikka-pop-op i lokalområdet. Så kan du også finde ud af, om det er der, der skal “bikses” evt. bare nogle dage om ugen? Hep, hep, hep!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 2. februar 2016 at 10:44

   Jeg ville ønske jeg havde råd, men jeg må desværre konstatere der ikke er råd til det lige nu :-/ Måske senere på året.

 • Reply
  Tine
  tirsdag 26. januar 2016 at 17:28

  Pop-up er det nye sort!!!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 2. februar 2016 at 10:44

   Præcis – og det gi’r SÅ god mening!

 • Reply
  Abildjyden
  mandag 1. februar 2016 at 09:36

  Dejligt dine vidunderlige drenge kom afsted og det alle 3, de har også brug for det, altså komme ud og lege med andre end hinanden eller dig. Det lyder som en dejlig fordeling.
  Vi har nogle små bikse her i Holstebro – hvor der er pop-up – og det kan jeg godt forstå du har brug for – der skal skiftes ud i dit varelager – måske vil du gerne have nogle andre sortimenter ind og andre helt ud. Krydser fingre.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 2. februar 2016 at 10:45

   Jeg havde håbet på der var råd til det i en måned eller to, men jeg kan se det bli’r for stramt – desværre. Håber på at det kan lade sig gøre, eller jeg finder en anden løsning, i løbet af året.

  Leave a Reply