2 In mig/ motion

Energi-tilskud

Screen Shot 2016-02-11 at 13.26.44Det dejlige ved at bestemme sig for at gøre noget ved dellerne, er at man kan være så heldig at få mere energi. Jeg har tabt omkring 6 kg, og en masse centimeter siden september. Nærmere 9 cm om taljen, 7 cm om hoften, 4 cm om låret og 3 cm om både arm og bryst. Det er fedt, og i dag har jeg kunnet skrue mig ned i et yndlings-undertøjssæt, som jeg købte dengang Sonia Rykiel lavede tøj for H&M, men jeg måtte erkende at det sad lige tight nok til at jeg kunne holde ud at gå med det i særlig lang tid.

Udover reformertræning, og lidt ændringer i kosten, ta’r jeg også et dagligt tilskud af vitamin D, magnesium og omega-3. D-vitamin, har jeg taget i lang tid, siden min læge kunne konstatere at jeg manglede det, og at jeg nok skulle tage et dagligt tilskud også om sommeren. Omega 3 har jeg taget hver gang jeg har ammet, og ellers i perioder jeg har husket det og magnesium som den sidste på listen, er kommet til efter jeg begyndte at træne og kunne mærke en forskel på trætte og urolige ben. For nemmere at kunne huske at ta’ pillerne dagligt, har jeg de sidste fire måneder, købt disse æsker hvor alt er samlet i et lille brev. Et brev dagligt, og så er den “skid” slået. Så slipper jeg også for at ha’ en masse glas stående, og brevene er børnesikre i den forstand at hverken Spunken eller Gajolen kan åbne dem hvis de skulle få hænderne i dem. Det er altså smart.
Tilbage i mine “kernesunde”-dage, tog jeg et arsenal af tilskud. Mange forskellige vitaminer, mineraler, olier, fibre … you name it. Alt uden egentlig at undersøge om jeg manglede noget – men det stod i den hippeste og bedst sælgende bog at det var godt at ta’, så hvorfor ikke. Jeg er heldigvis blevet en smule mere kritisk med hvad jeg propper i min krop, siden da.

Det næste tilskud jeg skal købe, er til både Spunken og jeg. Vi skal ha’ nogle mælkesyrebakterier, men jeg ved endnu ikke helt hvad jeg skal købe. Spunken har fået 2 penicillinkure i træk, så jeg tænker hans tarme kunne bruge et tilskud af gode bakterier. Min mave bli’r i hvertfald altid slået helt i stykker efter penicillin, så det kan ikke skade tænker jeg.

Inden du nu løber ud og køber en masse kosttilskud, så spørg evt. lægen. I hvertfald når det gælder tilskud til børn.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks, det kan du læse mere om her. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  fredag 12. februar 2016 at 07:21

  Dejligt du har fået mere energi, tabt kilo og cm. Så har din indsats virket.
  Jeg er ikke den store bruger af tilskud af den ene eller den anden art. Holder mig til en alsidig kost, det samme gjorde jeg overfor børnene. Jeg tager kun det lægen nævner for mig. Så jeg er da heldig 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 14. februar 2016 at 19:05

   Alsidig kost, er bestemt også det vigtigste for at beholde sit sunde helbred. Det tror jeg på 🙂

  Leave a Reply