Vinterferie hos mormor - CopenhagenDaily
2 In familien

Vinterferie hos mormor

IMG_9571Vinterferien er forbi, men vi nød hver eneste dag nede hos mormor. Vi kørte derned onsdag da drengene var blevet hentet fra institutionen. Jeg havde pakket bilen (til bristepunktet), og også taget et læs vasketøj med. Man bli’r vist aldrig for gammel til at vaske tøj hos mor 😉
Kjærsten skulle arbejde, så han kørte hjem igen efter vi havde spist aftensmad.

Dagene var vores, og vi tog hver dag som den kom. Det blev til en tur på legeplads, varmt karbad, køretur til indkøbscenter, masser af is og en hyggetur på restaurant med “kinamad” og isbuffet. Lidt af hvert for ungerne – og masser af indbagte rejer til undertegnede og mormor.

Aftnerne forløb roligt. Jeg havde taget en rejseseng med til Gajolen, så Spunken og jeg kunne ligge sammen i dobbeltsengen. Når så Gajolen vågnede om natten, kunne han komme op og ligge sammen med os. Det gik så fint, og putningerne gik smertefrit – det er simpelthen luksus at ha’ unger der godt gider sove om aftenen. At den yngste så insisterer på at vågne ved 2-3 tiden, må der lige arbejdes lidt på.  IMG_9543

Så kan vi klare at komme tilbage til hverdagen igen, hvor begge drenge helt friske er startet i institutionen. Jeg elsker at de går samme sted, og at det er to glade drenge der dagligt kommer hjem derfra.
Nu er foråret også begyndt at være i luften, så det varer ikke længe før de mange lag tøj skal skiftes med lettere klæder.
Gajolen gik sine første par skridt nede hos mormor, så jeg tænker det ikke varer længe før han går rundt nu. Jeg skal til at kigge efter et par sko til ham, men det virker næsten lidt fjollet at købe varme vintersko når det snart er forår. Jeg må ta’ ham med i et par skobutikker på lørdag, og se om vi kan finde noget 🙂

IMG_9550

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 24. februar 2016 at 14:29

  Vidunderligt med vinterferie og en mormor der åbner dørene. Og skønt dine guldklumper putter så sødt, så der er tid til voksentid.
  Jubii så går Gajolen også. Det med vinterstøvler/sko og vi skriver snart 1. marts / forår. Yngste var heldig at finde vinterstøvler der var sat ned med 25% – Måske er du heldig på samme måde, endda med større nedsættelse, for det er jo stadig koldt dernede ved jorden, og han vil jo gerne med på legepladsen, og ud og udfordrer verden ;-). Der blev ikke købt vintersko, det sprang de over. Støvlen er jo nødvendig i snevejr, og det kan vi jo få helt hen i april.
  God fornøjelse med 2 drenge der løber stærkt 🙂

 • Reply
  Catarina
  torsdag 25. februar 2016 at 19:08

  Dikke en dejlige afslappet ferie det lyder til t I har haft og hvor er begge drenge dog ved at være store. 🙂 Uha, jeg kan godt sætte min ind i støvle/sko dilemmaet, og man vil jo ikke så gerne smide en masse penge efter støvler, som han kun kommer til at bruge et par uge., for ja, foråret er så sandelig i luften og når man er heldig at finde en lille solstråle, så er det ligefremt lunt.

 • Leave a Reply