2 In gajolen/ spunken

Morgenleg

IMG_9845Drengene er blevet gode til at lege sammen om morgenen – det har ellers holdt hårdt, for Gajolen har været rigtig dygtig til at kaste me
d det legetøj Spunken sad med. Nu er det som om der er sket noget, for de leger med togbane eller Duplo hver morgen – sammen. Jeg nyder det, og glæder mig til varme sommerdage med åben havedør, drenge i shorts der løber ud og ind mens de fylder vandpistolerne op. IMG_9839

Togbanen er virkelig blevet et hit igen herhjemme. Spunken har ellers ikke gidet leget med den i lang tid, men jeg har strammet mig an og laver næsten hver dag en stor togbane til dem. Så fortsætter de med at bygge, og leger i lang tid. De skal bare sættes i gang. Nu ryger der Brio på ønskelisterne, til deres fødselsdag.

En anden ting man kan glæde sig til, er drenge der sover længe. Gajolen vågnede lidt i fem i morges, men den ældste ligger stadig og fiser den af under dynen. Dog med en iPad og tegnefilm, men det er så hyggeligt at han selv trisser ned når han bli’r sulten.

IMG_9833

Indlægget inderholder affiliatelinks, læs mere her. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 12. marts 2016 at 10:05

  Det er vidunderligt når det bliver til leg.
  Det er så hyggeligt – og bliver fantastisk med forår og sommer, når døren kan stå åben.

 • Reply
  Celena
  lørdag 12. marts 2016 at 17:45

  I love that Brio set! My boys had (and still have) hours of fun with it! Happy weekend to you!

 • Leave a Reply