7 år ... så ved man et og andet - CopenhagenDaily
2 In featured/ kjærsten

7 år … så ved man et og andet

Den 27. februar, havde vi 7 års dag.

7 år er gået, siden jeg sad på min gamle arbejdsplads, og fik tiden til at gå med at skrive på Twitter. Hele historien om vores møde, kan du læse her. Jeg synes vi har en ret god historie.

IMG_9652Spunken foran min gamle opgang. Absalonsgade nr. 7 🙂

Med to små børn, så er det ikke helt nemt at holde traditionen med at smutte ned på “bænken” og drikke champagne. I hvertfald ikke uden at booke barnepige, og det var ikke en mulighed i lørdags.
I stedet tog vi bussen ind til byen. Gajolen faldt hurtigt i søvn, og Spunken han glædede sig til at se hvor far og mor havde mødt hinanden.
Inden da, gik vi op af Absalonsgade, så Spunken kunne se min gamle lejlighed. Det var ret sejt syntes han, eller også var det mest pga. de gamle brandhaner og den flotte biograf.

IMG_9659

Bænken stod stadig på Vesterbro Torv. Vi satte os, og Spunken pegede over på den lange kø ved Paradis – der var gratis is.
Vi fik talt ham fra det, taget et par billeder og jeg tænkte lidt tilbage på tiden der var før jeg mødte Kjærsten og inden vi fik børn. Det føles som et helt helt andet liv – men når jeg kigger tilbage i arkiverne her på bloggen, kan jeg huske det hele som var det i går. Godt jeg har denne blog (og at den dagligt bli’r backet op).

Vi blev sultne, så vi trissede afsted igen. Gajolen sov endnu, så det var om at finde noget så det passede med at han vågnede og var sulten. IMG_9661Spunken gad ikke gå så laangt, så han fik en tur på fars skuldre. Vi gik op igennem Frederiksberg Allé, og forbi skøjtebanen. Spunken kiggede med store øjne, og vi aftalte at vi kunne ta’ en skøjtetur efter frokosten.

Valget faldt på Hansens Familiehave. Der var et ledigt bord til os, god stemning, sprøde fiskefileter og god børnemenu. Det var lige som det skulle være. Begge drenge spiste, og Kjærsten og jeg nød at få varm mad serveret.

IMG_0066

Vi sluttede dagen af med skøjtebanen, hvor Spunken i fin stil gav sig i kast med skøjterne. Han havde aldrig prøvet det før, men efter 3-4 gange rundt på isen, var balancen så småt i orden.IMG_9694
Hvis økonomien tillader det til næste år, må vi ta’ en tur til Sverige eller Norge på skiferie. Så kunne han prøve kræfter med både slalom og langrend, og jeg kunne hygge med Gajolen på små ski, mens Kjærsten og Spunken gav den gas. De ville vist alle ELSKE det ?

Sådan gik vores 7 års dag. Sikke en skøn dag, og sikke skønne 7 år vi har haft. Vi napper 7 år mere, tror jeg 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  torsdag 3. marts 2016 at 08:20

  Hyggeligt at børnene for historien med, om hvor og hvordan i mødtes.
  Jo tidligere man bevæger sig ud på skøjter/ski etc. jo bedre bliver man, har en engang fortalt mig, ved ikke om det er korrekt, eller det bare er noget med om man er har evnerne til diverse leg, måske er det mere noget med at prøve det/blive smidt ud i det, før frygten kommer til en. Tænker her på hvordan de små poder der kravler op og ikke har tanke for de kan falde ned.
  Tak for en dejlig beretning.

 • Reply
  Celena
  torsdag 3. marts 2016 at 12:42

  Tillykke! Your have a great family story… and it looks like you also had a great day 🙂 Here is to many more happy years together!

 • Leave a Reply