Snot og selvsiddende strømper

blommeblomster

Det er lørdag, og Gajolen har haft halvanden døgn uden feber. Nu er han på den igen, med 38,2 og klart snot i næsen – så jeg tænker vi ta’r nogle dage med en ny virus. Arh men altså. Min eneste trøst, er at han får overstået nogle flere af de viruser han skal igennem de første 3 leveår, for at få et godt immunforsvar …

Mens han tumler rundt på gulvet og leger med Spunkens fjernstyrede bil, kigger jeg efter pæne selvsiddende strømper til bryllupet. Uden at gå i detaljer, så skal der jo lidt pænt til og så har jeg samlet et tip op om at tage almindelige nyloner på til selve ceremonien og festen, og så skifte senere. Er der 30 grader er kombinationen af tyl, blonde, sved og bar hud ikke helt rar… 😉
Change har meget fint undertøj til bruden, men strømperne er kedelige – jeg må kigge videre.

Spunken og Kjærsten, er kørt en tur i Leos Legeland . Det ligger ti minutters kørsel herfra, og der har de hygget sig de sidste fire timer – i tørvejr. Det har stået ned i stænger med både regn og slud.

Jeg er glad for jeg fik slået græs og luget lidt i går, for når jeg ser på den kommende uge ser det ikke så havevenligt ud.

Nu vil jeg fortsætte med at tørre snottud og surfe efter strømper. Ha en god lørdag 🙂

4 comments
  1. Øv Gajolen skal være så ofte ramt. Håber din teori holder stik.
    Yngste har sjældent været syg, Jeg kan kun huske 1, og den var meget speciel, aldrig blevet ringet op af dejplejen, børnehaven eller SFO´en om sygt barn, måske et par influenzaer, diarre, forkølelser, men ikke så jeg kan huske det. Hvor storebroderen var syg konstant i hans første 3 når og 7 mdr., da mandlerne blev fjernet, var det kun skadestuen med forvredne led, krykker, og gips der forfulgte ham, og det var storslemt, havde stempelkort 🙂 – Husker en læge mente vi var ugens gæst. 😉

  2. Øv med den lille Gajol. Forhåbentlig bliver det snart dejligt lunt og forårsagtigt, og dermed slut med sygdom.

    Og i en helt anden boldgade. Er det ikke i august, at I skal giftes? Jeg tænker, at det bliver varmt med strømper ud over en lang kjole. Medmindre at du selvfølgelig ikke skal have lang kjole på 🙂 Vi blev gift den 5. august, og det var virkelig varmt.

    1. Jo det kan da egentlig godt være. Har blot hørt flere sige at man ikke bør ha bare ben, under en kjole med stort tylunderskørt. Det kan vist kradse noget så forfærdeligt hvis ens ben er “fugtige” af varme. Hmm, må lige spørge om skrædderen har et forslag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere