I Tivoli på en solskinsdag

Åh, hvor er det en dejlig fredag. Solskin, fuglesang – og det er tre dage siden nogen sidst var syge. Alt er godt !

Spunken og Kjærsten, hygger sig nede i München. Imens har Gajolen og jeg fået fint besøg af mormor som kom herind i går.

IMG_1134 IMG_1149

 

I dag efter morgenmad og luftetur med Max, besluttede vi os for at gå en tur i Tivoli. “Lad os ta’ derind til når de åbner” sagde jeg, og synes selv det var ret godt tænkt.
Efter en hyggelig togtur til Hovedbanegården, gik vi op til Tivoli – som først åbnede kl. 11 og ikke kl. 10 som jeg havde troet. Pyt, vi tog en kop kaffe på Lagkagehuset overfor. Gajolen havde en fest, for i det store kryds, kunne han jo se både lastbiler, store busser og biler i fuld fart. Var det op til ham, kunne vi nok ha siddet dér hele dagen.

IMG_1153

Tivoli viste sig fra sin smukkeste side i dag. Blå himmel, tulipaner over det hele, ikke alt for mange mennesker. Vi tænkte at vi ville starte med at spise. Klokken var jo 11, og det var Gajolens normale frokosttid. Men restauranterne åbnede først kl. 12.. ha ha, så aner man et tema 😉
Pyt, vi gik en tur rundt og kiggede på fugle og springvand.

IMG_1143

Gajolen viste ingen tegn på træthed, så da klokken slog 12, gik vi i Grøften. Jeg havde tænkt på “Stjerneskud” lige siden jeg vågnede i morges, så sådan et skulle jeg ha’. Gajolen fik en portion skipperlabskovs, og spiste med velbehag. Tjeneren gav ham en is til dessert, så han var godt mæt da vi gik derfra.
Min mor og jeg måtte også efter lidt tid ha’ en is, så vi gik i Vaffelbageriet. Det er altså det bedste sted at få is derinde. Gode hjemmelavede vafler, og hjemmelavet is med masser af smag og fløde. Gajolen var IKKE færdig med is, så inden han fik spist hele min, købte jeg en lille softice til ham…. og så var han træt…. men der var jo så meget at kigge på, så vi bestemte os for at siden klokken nu var næsten to, så var det måske på tide at smutte hjemad. Så kunne han jo sove i toget….men det var jo også spændende, så han faldt faktisk først i søvn 500 meter fra vores hus.

IMG_1137

Nu ligger han ude i haven og sover, mens vi får os en dejlig kop kaffe – med fødderne oppe.

Det har været en skøn, skøn (næsten sommer)dag.

3 comments
  1. En fantastisk dejlig dag for jer 3, og med det smukke vejr,
    Det er jo en god mulighed, altså det med et besøg i haven, uden krav om at benytte karusselen, rutsjebanen eller radiobilerne. Det er et minus ved Djurs sommerland, Fårup sommerland etc. At jeg skal give fuld entrepris, får at være med (øh – bare rolig så gammel er jeg ikke, det er bare lidt tankespin, altså hvis nu jeg ikke var så meget et legebarn som jeg er 😉 )
    Ønsker dig/jer en fortsat god weekend.

  2. Nøjj, hvor lyder det som en rigtig hyggelig tur og dejlige billeder af den lille fis. Jeg kan selv huske hvor lidt “underholdning” der skulle til, da Christian var i den alder. I må have en dejlig weekend. Knus fra Skagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om