På et hængende hår - CopenhagenDaily
2 In familien/ featured/ spunken

På et hængende hår

Ved 22 tiden mandag aften, hørte jeg lyden af nogen der kastede op. Kjærsten var gået ovenpå, så jeg troede først det var ham. Både Gajolen og jeg havde været igennem “omgangssygen” så det ville jo nok være naturligt at den rykkede videre til næste levende billede. Spunken havde tynd mave torsdag, så jeg tænkte egentlig ikke at det var ham – men det var det, desværre.

Han vågnede med et skrig, for på hans pude og madras lå der opkast. Jeg var derinde på et splitsekund, og Kjærsten og jeg fik ryddet op og skiftet sengetøj. Spunken var ked af det, og splattet.
Natten gik med opkast hver time, og da jeg stod op blev Spunken flyttet ned i sofaen. Varm, ked og frygtelig tørstig – men han kunne kun få vand på en teske, hver tiende minut, for at det ikke røg op igen.

flottedreng

Den lille stakkel fik det i løbet af dagen lidt bedre. Der kom is, revet æble og kogt vand ned i maven, men jeg var ikke sikker på at han ville nå at blive klar til flyveturen onsdag morgen.
Om aftenen blev han puttet, med en panodil, og ønske om god bedring.

Vi havde heldigvis pakket og alt var klar, så da vækkeuret ringede klokken 5, sprang Spunken op af sengen og var klar til at rejse. Fuld af spænding og med større appetit, klarede han rejsen til UG.

P Y H A !

leg-med-heinz

I aften kommer de hjem fra München. De har haft nogle skønne dage, og Spunkens kusine blev konfirmeret. Vejret har været med dem, for i går fik jeg fine billeder af Spunk i underbukser siddende i en stor balje vand i haven. Farfar på 80, har været meget populær – eller dvs. det har hans stok, som Spunken siger er et lyssværd. Måske er det farfar der i virkeligheden er mørkets fyrste. Hi hi.
De har haft en fest dernede 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 7. maj 2016 at 22:56

  Hvor var det bare godt Spunken kom ovenpå, at misse sådan en tur med farmand ville være trist.
  Skønne billeder du har fået leveret.

 • Reply
  Catarina
  mandag 9. maj 2016 at 17:56

  Dejligt at han blev klar til både rejse og den efterfølgende fest 😀

 • Leave a Reply