Pilates og pinsepølser

IMG_1330Pinsemandag blev skudt i gang med to timers pilatestræning (altså hvis man ser bort fra at jeg inden da havde været vågen siden kl. 5, fordi det er dér Gajolen står op). Det var måske lidt i overkanten med to timer pilates, men på den anden side så er der kun to måneder til vores bryllup, og jeg har endnu ikke lært at undvære kulhydrater så der må skrappere træning til den sidste tid op til 😉

Jeg E L S K E R det dér træning. Nu har jeg vovet mig ud i andre klasser end den type jeg plejer, og det er ikke helt skidt. Lærerinden i dag, er gammel balletdanser og kender til helt andre mavemuskler end jeg… ha ha..så træningen kan mærkes, og man “sveder indeni” flere timer efter sådan en omgang med hende.

Om en halv times tid, mødes vi naboer på vejen til en gang “pinsepølser”. Traditionen startede sidste år, af vejens primusmotor Fru Forstad.
Ungerne kan rende rundt og lege sammen, mens vi voksne kan hygge os med en hotdog og god snak. Det blæser temmelig meget lige nu, men mon ikke vi alligevel kan få et par hyggelige timer.

2 comments
  1. Spændende med alle de hyggestunder i har i gaden. Og så godt gået med al din træning, så hellere lidt flere træningspas fremfor 100% nul tolerance overfor kulhydrater (det er jo svært at fjerne dem 100% så er det jo et begrænset udbud – det er jo valget af de rette kulhydrater der er pointen (hihi) – pt. er gulerødderne fantastiske for mig).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere