Fra 16 til 28 grader - CopenhagenDaily
2 In familien/ mig

Fra 16 til 28 grader

masqueradePyyyha, vi sidder i sofaen og sveder tran.

Vi fik et kulturchok da vi stod ud af bilen, iført langt tøj, jakke og trøjer. Skagens kølige havgus gjorde at vi ikke fik brug for alt det sommertøj jeg havde pakket, og vi var godt klædt på da vi kørte hjemad.

Drengene skyndte sig begge ud i haven da vi kom hjem. Skovle, sand og vand blev fundet frem – de havde en fest. Vi spiste noget mad, legede lidt mere og her for lidt siden blev begge puttet. Der er 27 grader i soveværelset, så nu må det dér torden og regn godt komme og rense luften.

Spunken havde en fest med at lege med snegle. “Jeg rååååber til den moar, for de har ingen ører!!”….
I morgen vil han bygge en bane til dem, og et hus de kan bo i. Måske vi er heldige at finde et par vinbjergsnegle så han også kan få dem med i sin snegleleg.

Haven er vokset som ukrudt mens vi var væk. Roserne er alle sprunget ud, ærterne er tårnhøje, tomaterne er fulde af grønne tomater og ribs og solbær er modne.
I morgen skal jeg ud med græsslåmaskinen ude ved fortovet, for der står en tidsel der vist går mig til taljen…den er virkelig pæn, men den slags går vist ikke at ha’ stående…

Nu ser vi nogle afsnit af Modern Family, inden vi falder omkuld. Ude godt, hjemme bedst – men hjemrejsedagen er nu en hård en at komme igennem. Zzzzz

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 26. juni 2016 at 06:53

  Vi her i vest og dem fra nordjylland er misundelige på den varme i har, I dag bliver kontrasterne dog ikke så voldsomme som i går lørdag eller i fredags. Der var mere eller mindre 15 graders forskel. Derfor går vi i overtøj og har lyst til at finde strømperne frem igen.
  Ønsker dig en dejlig søndag i haven, krydser fingre for vejr app´en taler sandt, så får i en hyggelig dag i haven.

 • Reply
  Celena
  torsdag 30. juni 2016 at 13:35

  There is nothing like boys with buckets, sand and water 😉 Hope you are having a great time!

 • Leave a Reply