Ferienydning

lillebror

Ferien er slut, og drengene er igen i institution.
Spunken hoppede af fryd i sit sæde i skovbørnehavebussen (de er alle ude i skoven de næste to uger, så børnehaven kan males/lakere gulve eller hvad der ellers skulle trænge). Han har glædet sig i mange dage til at komme i børnehave, og det var SNYD at vi holdt ferie så længe …
Gajolen derimod snøftede da vi gik ind mod vuggestuen. Da jeg tog hans kasket og sandaler af hylede han, og da vi vaskede hænder lagde han sig halvt ned på gulvet og vrælede….Jeg overrakte den blå gasballon til pædagogen, og da var han rasende…
Forhåbentlig får han en god dag. De er ikke så mange denne uge, så der er masser af tid til hygge og leg.

hornbaekhygge hornbaek

Men ferien er nydt i fulde drag. 3 gode uger med aktiviteter og også afslapning.
Vi har været heldige med vejret, været på stranden oppe i Hornbæk hvor min svoger har sommerhus. Der legede Spunken med sin kusine og fætter, som også er 5 år gamle.
gaestemad
Jeg var så heldig at få lov til at nusse med en 2 dage gammel babypige i sidste uge. Min kære veninde klarede at holde pigen inde så hun var med til vores bryllup (selv om terminen var dagen før), og så tog pigen sig som straf ekstra god tid til at komme ud derefter. Nårh, sådan en lille bebs. Det var dejligt at nusse med hende, men der var intet der sådan rigtigt kriblede i mig, så indtil videre er der ikke tænkt på flere unger her på matriklen. Hi hi 😉

drengeleg
Haven er blevet brugt mere i år end sidste år. De to drenge hygger sig sammen i vandbassin og sandkasse, mens jeg kan gå rundt og nusse om roserne i haven og ellers nyde at de to kan lege mere og mere sammen jo ældre Gajolen bli’r.

 

1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om