Godt nytår og hvordan en influenza fik mig ned med nakken

1 delinger
1
0
0

Så for søren. Så gik tiden, og det blev januar.

Vi havde en dejlig jul. Det virker lidt tosset at begynde at blogge om juleaften og juleferien, men på billedcollagen kan du se vi har haft det hyggeligt.

På vej hjem fra juleferie i Jylland den 29. december, blev jeg sløj. Siden da har jeg døjet med influenza og taget både Gemalen og Gajolen med i faldet. Vi er efterhånden ved at være på højkant, men det har kostet meget tid, energi og projekter.
Nu er jeg håbløst bagud synes jeg, og vi nyder derfor stadig juletræet i stuen og nisser i krogene. Måske jeg får tid til at afmontere julen i morgen – det håber jeg 😉

På snarligt gensyn.

 

1 delinger
8 comments
 1. Pøj-pøj med det hele; både med at komme på højkant igen, og med at få elimineret julen… Hvis ikke det lykkes, det med julen, så kan du jo bare lade den vare helt til påske – hvem siger, at julen ikke kan være langtidsholdbar?

 2. Godt julen blev fejret efter alle foreskrifter, og der blev hygget både hjemme og på Djursland.
  Øv med sygdom, der ønskes god bedring herfra.
  Hos yngste har de også været ramt, Frida har lige fået dræn i for første gang som 8 mdr. I sidste uge blev hun ramt af opkast og diarre, heldigvis var det helt ovre dagen før dræn skulle isættes. Her til morgen var det så Ottos tur med opkast og diarre, de var gennem samme rumle i december. Yngste er begyndt i job pr. 1/12-2016, da hun læste var det lettere at flytte aftaler, i dag er det plat eller krone, his tur er det til at tage barnets sygedag.
  Endnu et god bedring til dig/jer.

 3. Godt julen blev fejret efter alle foreskrifter, og der blev hygget både hjemme og på Djursland.
  Øv med sygdom, der ønskes god bedring herfra.
  Hos yngste har de også været ramt, Frida har lige fået dræn i for første gang som 8 mdr. I sidste uge blev hun ramt af opkast og diarre, heldigvis var det helt ovre dagen før dræn skulle isættes. Her til morgen var det så Ottos tur med opkast og diarre, de var gennem samme rumle i december. Yngste er begyndt i job pr. 1/12-2016, da hun læste var det lettere at flytte aftaler, i dag er det plat eller krone, his tur er det til at ta

 4. Godt julen blev fejret efter alle foreskrifter, og der blev hygget både hjemme og på Djursland.
  Øv med sygdom, der ønskes god bedring herfra.
  Hos yngste har de også været ramt, Frida har lige fået dræn i for første gang som 8 mdr. I sidste uge blev hun ramt af opkast og diarre, heldigvis var det helt ovre dagen før dræn skulle isættes. Her til morgen var det så Ottos tur med opkast og diarre, de var gennem samme rumle i december. Yngste er begyndt i job pr. 1/12-2016, da hun læste var det lettere at flytte aftaler, i dag er det plat eller krone, his tur er det til at ta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere