5 In gajolen

Dræn i ørerne og krudt i rumpetten

Gajolen har prøvet noget nyt i dag, nemlig at få dræn i ørerne. Vi var til ørelæge i starten af måneden, og selv om Gajolen har sovet som en drøm altid, aldrig har haft mellemørebetændelse eller har virket til at ha’ problemer med ørerne, viste det sig at der var væske på begge ører.

Ørelægen gjorde kort process, og 3 uger senere fik vi tid til dræn. Det var i dag, og nu er det heldigvis overstået. Det forløb uden problemer, og Gemalen gik ind og sad med Gajolen da han skulle lægges i narkose. Det var vist fint at jeg ikke så det, for da den lille dreng blev båret ud på briksen efter indgrebet var det alt rigeligt action for mig.
Han vågnede hurtigt og var lidt ked af det. Så kom han over på mit skød og sad og holdt godt fast i mig mens han fik grædt af. Lille fis. De ansatte var simpelthen så søde, og ørelægen kom ud og fortalte om operationen og hvordan vi videre passer på hans ører.

Fra start til slut, tog det 20 minutter.

Efter en lang formiddagslur, har Gajolen haft krudt i rumpetten. Han er glad, virker frisk og uden gener og fiser rundt og finder på alt muligt. Der bli’r vist meget fredeligt i stuen når klokken er rundt 19 og han er gået i seng 😉

Så hvis du sidder og læser dette indlæg, og gruer over at din lille snart skal ha’ dræn, så vil jeg berolige og sige det ikke er så slemt som man frygter. Det sværeste var måske at holde den lille dreng fastende men det gik fint og vi havde heldigvis en tidlig tid.

Om en uge skal vi til kontrol hos ørelægen. Så håber vi at drænene stadig sidder som de skal, og at vi ikke skal bøvle for meget med at de falder ud og den slags.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Catarina
  fredag 20. januar 2017 at 07:01

  Dejligt at det hele gik så dejligt smertefrit og han nu er helt sig selv igen. 😀

  • Reply
   Therese
   fredag 20. januar 2017 at 09:11

   Ja det er skønt at det er overstået. Nu håber vi på god effekt og at han ikke skal ind for hurtigt igen 🙂

 • Reply
  conny
  fredag 20. januar 2017 at 10:12

  Begge vores børn var ørebørn, og hos vores ørelæge gik det nærmest på samlebånd med indlæggelse af dræn – det var om fredagen. Heldigvis var der ingen problemer, og da drænene faldt ud, var det fordi, det var tiden.
  Jeg håber, drænene holder den lilles velbefindende godt.

 • Reply
  Karin
  lørdag 21. januar 2017 at 08:36

  Det glæder mig det gik fint, selv for dig.
  Tirsdag den 10/1 fik Frida jo dræn i ørene, 8 mdr. gammel, og skulle faste til kl. 11.00 Det stod hårdt. Her tog det 14 min iflg. yngstedatteren. Det var også begge ører, og der var rigtig meget væske.
  Håber i fik det hele godkendt til kontrollen, det fik Frida.

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 21. januar 2017 at 08:39

  Det glæder mig det gik fint, selv for dig.
  Tirsdag den 10/1 fik Frida jo dræn i ørene, 8 mdr. gammel, og skulle faste til kl. 11.00 Det stod hårdt. Her tog det 14 min iflg. yngstedatteren. Det var også begge ører, og der var rigtig meget væske.
  Håber i fik det hele godkendt til kontrollen, det fik Frida.

 • Leave a Reply