Lillebrors yndlingslegetøj er dyr, tog og dukkehuse

Duplo-tog 149,95 kr, Tiger trofæ 349,95, Jellycat Giraf (herhjemme hedder den Gumle) 199,95, Nobodinoz tipi 1199,95, Schleich dyr 279,95, Indhegning 99,95, Lamper formet som bogstaver 949,95 pr. bogstav. Ovenstående er affiliatelinks

Gajolen er endelig kommet i den alder hvor han længe kan sidde og dimse med legetøj. Fra at holde fokus i fem minutter, og så skifte legetøj, er han blevet god til at sidde i lang tid med det samme. Bondegårdsdyrene kommer frem, en indhegning sættes op. Måske henter han traktoren eller en politibil og leger med det hele i et stykke tid. Så skal dyrene måske sove, og han flytter alle dyrene hen mod dukkehuset og putter dem i hver deres værelse mens han laver snorkelyde. Det er samme leg der flytter rundt i stuen, og den lille bondegårdsko når både at få en lur, mad, nusses og måske en tur ud at køre i et Duplo-tog.

Det er så hyggeligt at være vidne til. Af og til kommer han hen til mig så jeg kan hjælpe med at samle en dims, eller kysse et dyr godnat, og så går han tilbage til sin leg.

Tanker om indretning

Ovenpå har vi et stort legeområde i en ellers kedelig fordelingsgang. Der er også et dukkehus, lidt dyr, masser af Lego og nogle af Spunkens figurer. Nu hvor foråret nærmer sig, kunne jeg godt tænke mig at male deroppe og gøre lidt ekstra ud af området. Drengene holder af at hygge deroppe, især lillebror, inden sengetid. Jeg er lidt forelsket i de populære tipier og tænker at det kunne være top-hyggeligt med sådan en deroppe. Måske man kunne sidde inde i den og læse en hyggelig bog, eller drengene kunne lege sjove gemmelege. Det er klart på ønskelisten over indkøb i fremtiden.

Sommeren bli’r god

Jeg glæder mig til sommer. I år kommer Gajolen til endelig at ha’ den alder hvor det er fedt at ha’ en have. Han går ud og ind som det passer ham, leger med sandkasse og på en varm dag også soppebassinet. Der skal lidt nyt sand i sandkassen, og så skal legetøjet sorteres. Noget er lige på grænsen til at være lidt klamt, så måske der skal investeres i en ny spand eller to.

Inden sommeren kommer, skal der sættes nye beslag på havelågerne. Selv om der er to låse på hver låge, kan Gajolen nu åbne dem. Ikke fedt med en hund i haven 😉 Man kan heldigvis få nogle der er svære for børn at åbne, så dem skal jeg ned i Bauhaus efter – snarest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere