Havetanker og ned i gear. Dagen er grå men tankerne er mange.
6 In haven/ mig

Oh du salige weekend

Kaffen er lunken, men det gør ikke så meget. Lørdagen foregår i lavt gear. Begge drenge har feber, så mine weekendplaner om enten en tur til stranden for at kaste med sten, eller kigge på flyvemaskiner ved “Flyvergrillen” er droppet. Vi hygger os indendøre. Måske kan Gajolen også lokkes til en lang fælleslur efter frokost.

Stress ned

Forleden besluttede jeg mig for at trække stikket halvt til de sociale medier. Min knold er ved at koge over, efter en lang periode med større og mindre udfordringer på privatfronten. Efter et smut til lægen, fik jeg en løftet pegefinger. Alt for højt blodtryk og en besked om at passe bedre på mig selv.
Jeg prøver at efterkomme lægens ord, så nu vil jeg forsøge at lægge nogle dårlige vaner på hylden og forsøge ikke at bekymre mig så meget over alting.

De mange udfordringer fortsætter, men måske kan lidt ro fra andre kanaler, give flere kræfter til kroppen og hjernen. Jeg håber.

Havedrømme på en regnvejrsdag

Havde vejret ikke været så gråt i dag, ville det være fristende at gå ud i haven og lave en status over kommende planteindkøb. Vi har fået rodfræset et helt bed, så der skal sorteres ud i løse rødder og flis. Jeg har kastet min kærlighed på en færdig pakke inde hos “Haveglad”. Der kan man få højbede, muld og sneglekanter til en ret ok pris. Dem ville jeg sætte ned i køkkenhaven, og så trædefliser rundt omkring. Måske skulle kartoflerne ikke stå i højbedet, men være i et par rækker for sig selv.

Sneglehegn er fornuftigt. Alle mine små spirer blev spist sidste år, så udover kartofler og ærter fik vi ikke noget ud af køkkenhaven.

Jeg er blevet klogere på drivhusplanerne, efter at ha’ talt med næsten-naboen om det. Oprindeligt tænkte jeg at et større drivhus på 12 kvm ville være på toppen. Nu har jeg besøgt et drivhus på 8-9 kvm, og det er helt helt fint til mit behov. Det bli’r ikke i år jeg udlever drivhusdrømmen, men til næste år håber jeg på det kan lade sig gøre. Måske ender det med dette drivhus, eller noget der minder om det.

På denne grå dag, glæder jeg mig virkelig til sommer og til en blomstrende have. Det varer ikke længe nu.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Catarina
  lørdag 4. marts 2017 at 17:24

  Nogle gange er det godt at trække et halv stik ud og bare gøre noget der føles godt for én selv og når du så ydermere har fået en løftet pegefinger af lægen, er det ekstra vigtigt.
  Sund kost, motion, afslapning og selvforkælelse er vejen frem og det giver i sidste ende også pote for familien og ikke mindst kærestelivet. 😀

  • Reply
   Therese
   fredag 10. marts 2017 at 17:12

   Det har gjort en forskel at jeg har taget den beslutning. Det er skønt at mærke at kroppen igen begynder at slappe af 🙂
   Rigtig god weekend søde du.

 • Reply
  Lene
  lørdag 4. marts 2017 at 18:19

  Godt du passer på dig selv. Rigtig god weekend og god bedring til poderne

  • Reply
   Therese
   fredag 10. marts 2017 at 17:13

   Tak, Lene. Det var tiltrængt, og det føles godt nu 🙂

 • Reply
  Karin
  søndag 5. marts 2017 at 08:26

  Vi er de eneste der kan passe på os selv, vi kan lære fra os, så vore kære kan lære det, lige så let som vi kan lære dem de fejl vi begår.
  Stress er godt i små doser. Mange kan ikke se signalerne om hvornår det vender, altså at stress bliver usundt, det er jo præcis som en klog person engang sagde, alting med måde er okay. (Næsten).
  Det er med at få ryddet op og ud i de dårlige vaner, og finde de gode vaner frem, det der gør godt for dig, der du er glad ved. Og husk, det du virkelig er glad ved, ikke bare tror du er glad ved.
  God fornøjelse med din proces

  • Reply
   Therese
   fredag 10. marts 2017 at 17:17

   Det har været meget tiltrængt, og i det små kan jeg mærke en forskel. For eksempel har jeg ikke været helt så træt midt på dagen, og har kunnet klare hele dage uden en lur midt på dagen. Det må være et godt tegn tænker jeg.
   Rigtig god weekend, Karin.

  Leave a Reply