Fredagslisten #6


Tiden er gået, men fredagslisten udkommer selv om det er søndag.

Jeg tæller kalorier hver dag. På min iPhone, har jeg appen “Lifesum” installeret. Det er egentlig ikke svært, og man tænker sig om en ekstra gang, inden man putter noget i munden. På lægens ordre er jeg gået i gang med at tabe mig. Der er et par delmål hvor jeg gerne må stoppe op og holde vægten noget tid, så det er ikke et hurtigt projekt. Lifesum hjælper mig, og jeg er helt tilfreds med det hele.

Jeg tænker for meget, som tidligere skrevet. Derfor lukker jeg ned for alt for mange opgaver og “kanaler” online, indtil jeg har det bedre igen.

Jeg elsker at ha’ så mange gode veninder. Som oftest har jeg dem med mig i lommen. På sms, telefonopkald og Snapchat. Daglige billeder med en lille hilsen fra naboveninderne, eller 10 minutters formiddagsopkald fra veninden på barsel. Det er dejligt. Med tiden bli’r der mere tid til at ses fysisk, men indtil da nyder jeg at ha’ en håndfuld af de bedste med mig i lommen, hver dag.

Jeg burde fortsætte med at male soveværelset. Projektet startede i forrige uge….og mangler stadig 2 hvide vægge (2. gang) og en mat mørkeblå væg. Nå ja, og loftet. Kommer tid kommer råd….eller hvad man siger.

Jeg lytter (stadig) til “Anders & Anders” podcast. De underholder mig stadig, så jeg vil igen anbefale dig dem. Forleden købte jeg en lydbog, som jeg faktisk også har som “rigtig” bog. Det er “Body Book” af Cameron Diaz…og inden du tænker at det er noget Hollywood-skrald, så er jeg virkelig overrasket over den. Positivt. Der er masser af viden om krop, psyke, træning og ernæring. Hun er ikke helt så blond som man skulle tro 😉 Du kan finde den som lydbog på iTunes.

Jeg drømmer om at besøge min faster på Senja. Når drengene er blevet lidt ældre, og kan sætte pris på en lang sejltur. SÅ napper vi Hurtigruten hele vejen op langs den norske kyst (så har vi også haft tid til at spare op, for sådan en tur koster knaster).

Jeg undrer mig over hvorfor mine fotos pludselig ikke er på min Mac. De er på telefonen, men kommer ikke over på computeren af sig selv mere. Det har de ikke gjort siden fastelavn. Jeg er Mac bruger, og har været det siden Gemalen og jeg mødte hinanden. Stort set.

 

 

2 comments
  1. Den dér rejse med ungerne nord på langt ude i fremtiden lyder godt nok skøn! Selvom lige i dag, som er så grå, så grå, der drømmer jeg om noget med palmer. Og giftiggrønne drinks ved en meget blå pool…. Det var det, med de der lottomillioner…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Listeform

Er for træt til at blogge billeder af ferie-baby, så her er lidt lister istedet; Er glad for:…
Læs mere