Vaffelpædagogik

1 delinger
1
0
0

Spunken nægtede at sove en middagslur i dag, men lå i sofaen og gabte højt. Han var stadig en smule varm, og sukkede over at han ikke har været ovre ved naboen og lege i laaaaaang tid.
Mad er der heller ikke spist meget af, og det bedste ville klart være hvis han tog sig en lur.

Undertegnede skruede “bolchepædagogikken” på, og lokkede med vafler med syltetøj hvis han tog en lur. “Det behøver ikke være en lang lur. Bare luk øjnene og hvil dig lidt”, sagde jeg til ham.

Det virkede. Nu snorker han og har snorket i over en time. Når han vågner får han vafler og syltetøj, herregud så er det måske ikke den rette måde at klare tingene på hvis man læser børneopdragelsesbøger, men hul i det.

Gemalen og Gajolen er på Bisbebjerg Hospital. Skadestuen. Vi opdagede at Gajolen trak på det ene ben, og slet ikke løb rundt som han plejer. Et ring til 1813 og 20 minutters ventetid senere, fik de en eftermiddagstid på skadestuen. Nu holder jeg vejret og håber det er noget der kan klares med magi eller antibiotika.

For at få tiden til at gå og tankerne væk, opdaterer jeg firmware på mit kamera. Det var da vist også på tide, eftersom der er kommet en del versioner siden version 1,0 som mit kamera kørte 😉 Måske det pludselig bli’r en leg at starte kameraet op. Det har undret mig at det var så langsomt …. hi hi. Nu kan jeg dog ikke finde opladeren til batteriet, så måske det alligevel må vente – man skal passe på med at rydde op, for når man skal bruge noget er det aldrig til at finde. For søren da også.

Update

Første update fra drengene er allerede kommet, efter en times ventetid på skadestuen.
Bisbebjerg har sendt dem videre til Herlev for at få taget en ultralyd og bakterieprøve. Men det er vist ikke unormalt at der dannes væske i led når man har en virus.

1 delinger
4 comments
  1. Skidt pyt – hvis vaffelpædagogik virkede, så er det okay, vi kan ikke alle leve op til det der skrives og tænkes er det rigtige. For hvad er det rigtige i den givne situation, for dig og Spunken var det vaffelpædagogik.
    God bedring til både Spunken og Gajolen, og mange kærlige tanker til forældrene.

  2. Sådan må det være en gang imellem. Og husk, alt skal ikke være som bøger sige 😀 Jeg har da selv brugt den pædagogik en gang imellem på min søn og han er da blevet til en fantastisk mand 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om