Søndagsstemning og en forkølet hofte

6 delinger
6
0
0

Gajolen og Gemalen kom hjem i går aftes, efter fire timer på farten. Gajolen havde taget strabadserne med højt humør, og havde nok egentlig haft en spændende dag. Gemalen var træt efter al den frem og tilbage, mange mennesker og snak med læger.

Gajolen sidder i sofaen og bli’r passet på af bamsen som han fik da han fik lagt dræn i forrige uge. 

Nu er Gajolen sat i behandlig med medicin, i 7 dage. På mandag skal han ind og ha en ultralydsundersøgelse for at være sikker på at det er det de regner med han fejler.
“Forkølet hofte” –  en væskeansamling i hofteledet, pga. virus.

Jeg tør ikke længere sige at vi snart må slippe for sygdom, for hver gang jeg har sagt det er der stødt nye sygdomme til.

Nok om sygdom.

Søndagen skal gå med afslapning, tv-kiggeri, kaffe og hygge. Jeg har en plan om både at nå at støvsuge og vaske tøj – nu må vi se hvor meget jeg følger til dørs.

Spunken skal ha’ et bad. Det er heldigvis noget han sætter stor pris på, så det er kun hyggeligt. Han sidder i badekaret og plasker rundt i en halv times tid, og får dykkerbriller på når håret skal vaskes og skylles. En af hans pædagoger nede i børnehaven har anbefalet en shampoo til tør hovedbund (han er tidligere stylist), så den skal jeg ha’ købt. Spunken plages stadig af tør hud, eksem og meget tør hovedbund.

Jeg har fået en mail om at der er op til 70% at spare på sko. Måske jeg skal ind og lure lidt, for jeg mangler et par sneakers til foråret. Hver dag går jeg et sted mellem 6-10 km, så skoene må gerne være i orden. For tiden går jeg i mine lækre vinterstøvler som jeg fik af min mor i julegave. De er af sort læder med lækkert uldfoer. De har holdt mine fødder varme hele vinteren, og klarer let en sæson eller to mere.

6 delinger
2 comments
  1. Dejlige planer til en søndag.
    Er vild med Gajolens bamse, husker da min søn var i narkose for 3. gang, da var han selv bevidst om det, han blev bedt om at tage den bamse med, som han mente skulle med til operationen, fjernelse af mandler og polypper. De 2 første operationer var i hans første levemåned, det var en pylorusstenose.
    Håber Gajolen er diagnosticeret korrekt.
    Velkommen til hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om