Nye tider

Jeg er blevet opsagt. Det har været en realitet i noget tid, men først nu deler jeg informationen med omverdenden. Det er svært at overleve i tøjbranchen, og webshoppen bli’r nu lukket ned.

Nu venter det uvisse.

Jeg har lavet en plan for hvad jeg godt kunne tænke mig. Det skal ikke være nogen tvivl at jeg ønsker at arbejde med sociale medier. Derfor har jeg nu en håndfuld idéer til kurser eller efteruddannelse. Jeg ved endnu ikke hvad der kan lade sig gøre. Har jeg mulighed for at læse på dagpenge? Har jeg SU tilbage? Kan det klares økonomisk?

Der er Bigums kursus som virker meget spændende. På den længere bane, lokker denne diplomuddannelse også. Det er svært!

Der er mange tanker i spil, men det er spændende og jeg glæder mig til at nyt kapitel.

De næste par uger kommer til at gå med research. Møde med a-kassen og sikkert også jobcenteret. Måske kan jeg tale med studievejledere nogle forskellige steder også, for at se hvad der kan lade sig gøre og finde ud af hvordan de forskellige kurser og uddannelser er bygget op. Det er lææænge siden jeg sad på skolebænken, og dengang sad jeg egentlig ikke meget ned. Der blev spillet mest musik, og ikke skrevet mange opgaver.

 

16 comments
 1. I am sorry to hear about you closing your lovely webshop 🙁 If there is one thing that I have learned in my life, sometimes we have to give up something beautiful to get something even better 😉 I wish you something even better xox

 2. Du har nok mange muligheder med din åbne tilgang til tilværelsen. Men alle reglerne om SU, arbejdsløshedsunderstøttelse osv. skal nok nærlæses. Baseret på mandens og datterens arbejdsløshedsperiode har jeg fået et noget sort blik på den hjælp, der er at hente – men man skal nok sørge for at have et positivt syn med sig og se efter mulighederne.
  Held og lykke – og brandærgerligt, at butikken ikke kunne overleve.

  1. Puha, ja. Jeg er også temmelig spændt på hvor omstændigt det ender med at blive. Der er sket meget på området siden jeg sidst var i systemet, så nu må vi se 🙂

 3. Hej Therese
  Jeg faldt lige over dit blogindlæg, fordi vi er nævnt.
  I første omgang 1000 tak for omtalen.
  Nu får vi se, om vi mødes senere i forbindelse med et kursus.

  Held og lykke på din vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere