Et nyt kapitel - men spændende tænker jeg, trods alt
16 In arbejdsløs/ mig

Nye tider

Jeg er blevet opsagt. Det har været en realitet i noget tid, men først nu deler jeg informationen med omverdenden. Det er svært at overleve i tøjbranchen, og webshoppen bli’r nu lukket ned.

Nu venter det uvisse.

Jeg har lavet en plan for hvad jeg godt kunne tænke mig. Det skal ikke være nogen tvivl at jeg ønsker at arbejde med sociale medier. Derfor har jeg nu en håndfuld idéer til kurser eller efteruddannelse. Jeg ved endnu ikke hvad der kan lade sig gøre. Har jeg mulighed for at læse på dagpenge? Har jeg SU tilbage? Kan det klares økonomisk?

Der er Bigums kursus som virker meget spændende. På den længere bane, lokker denne diplomuddannelse også. Det er svært!

Der er mange tanker i spil, men det er spændende og jeg glæder mig til at nyt kapitel.

De næste par uger kommer til at gå med research. Møde med a-kassen og sikkert også jobcenteret. Måske kan jeg tale med studievejledere nogle forskellige steder også, for at se hvad der kan lade sig gøre og finde ud af hvordan de forskellige kurser og uddannelser er bygget op. Det er lææænge siden jeg sad på skolebænken, og dengang sad jeg egentlig ikke meget ned. Der blev spillet mest musik, og ikke skrevet mange opgaver.

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Liselotte
  onsdag 31. maj 2017 at 14:31

  Held og lykke med alt det nye, Therese og jeg håber, at du finder den helt rigtige hylde 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 31. maj 2017 at 16:38

   Tusind tak, søde du 🙂

 • Reply
  Celena
  onsdag 31. maj 2017 at 15:38

  I am sorry to hear about you closing your lovely webshop 🙁 If there is one thing that I have learned in my life, sometimes we have to give up something beautiful to get something even better 😉 I wish you something even better xox

  • Reply
   Therese
   onsdag 31. maj 2017 at 16:38

   Tak, søde du. Jeg tror og håber på at du har ret. Der er meget spændende i vente for mig 🙂

 • Reply
  SofieW
  onsdag 31. maj 2017 at 16:08

  Tak for en fin blog. Du er altid velkommen til at booke en tid hos studievalg.dk/kbh
  Pøj pøj med det nye!

  • Reply
   Therese
   onsdag 31. maj 2017 at 16:38

   Tak, Sofie. Det kan sagtens være jeg gør det 🙂

 • Reply
  Catarina
  onsdag 31. maj 2017 at 16:45

  Alt mulig held og lykke med alt det nye som du har i tankerne. Det bliver spændende hvad det ender ud med 😀

  • Reply
   Therese
   lørdag 3. juni 2017 at 10:32

   Det bli’r meget spændende 🙂

 • Reply
  Karin
  torsdag 1. juni 2017 at 07:19

  Held og lykke med alt det nye der vil møde dig på din vej. Det bliver spændende hvilken vej du kommer til at bevæge dig ud af.

  • Reply
   Therese
   lørdag 3. juni 2017 at 10:32

   Ja, det er ret så spændende. Nu må vi se hvad fremtiden bringer 🙂

 • Reply
  Karen M
  torsdag 1. juni 2017 at 12:54

  Det skal nok blive godt med det nye. Knus

  • Reply
   Therese
   lørdag 3. juni 2017 at 10:33

   Tak, Karen. Det er lige spændende nok .. 😉

 • Reply
  conny
  fredag 2. juni 2017 at 11:27

  Du har nok mange muligheder med din åbne tilgang til tilværelsen. Men alle reglerne om SU, arbejdsløshedsunderstøttelse osv. skal nok nærlæses. Baseret på mandens og datterens arbejdsløshedsperiode har jeg fået et noget sort blik på den hjælp, der er at hente – men man skal nok sørge for at have et positivt syn med sig og se efter mulighederne.
  Held og lykke – og brandærgerligt, at butikken ikke kunne overleve.

  • Reply
   Therese
   lørdag 3. juni 2017 at 10:34

   Puha, ja. Jeg er også temmelig spændt på hvor omstændigt det ender med at blive. Der er sket meget på området siden jeg sidst var i systemet, så nu må vi se 🙂

 • Reply
  Thomas Bigum
  mandag 26. juni 2017 at 14:27

  Hej Therese
  Jeg faldt lige over dit blogindlæg, fordi vi er nævnt.
  I første omgang 1000 tak for omtalen.
  Nu får vi se, om vi mødes senere i forbindelse med et kursus.

  Held og lykke på din vej.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 27. juni 2017 at 08:54

   Hej Thomas,
   Jeg håber vi mødes den 14. august. Det er i hvertfald min plan indtil videre 🙂

  Leave a Reply