Fredagslisten #11

Det er gået hen og blevet sommer. Tænk en gang. Jeg har næsten lige frydet mig over foråret, og nu er vi allerede to dage inde i årets første sommermåned.

Nu venter pinsen. Ingen større planer, blot havehygge, ukrudtsbrænding og “pinsepølser” med gode naboer.

Fredagslisten #11

Jeg glæder mig over alle mine roser, der smukt står med knopper. “Ghita” har langt over 100 knopper, så det bli’r en fest når hun springer ud. Skulle du selv ha’ lyst til at etablere et rosenbed, kan det sagtens gøres nu. Du skal blot plante pottede roser nu, og ikke barrodede som man ellers ville bruge ved etablering i efterår/vinter .

Jeg savner hundepelsen. Max fylder stadig og Spunken nævner ham en del. Eller i det hele taget det at mangle et kæledyr. Tiden læger alle sår, og jeg ved at det vil blive endnu nemmere. Jeg har lovet ikke at hungre efter/anskaffe et kæledyr de næste par år. For i sidste ende giver det noget mere frihed uden. Frihed som kan mærkes på familielivet og spontane ture i sommerhus og til familien.

Jeg går daglige ture i haven. Det ér bare lige nu den er smukkest. Stadig lysegrøn, med duft af syrener. Der har været mange sommerfugle allerede denne sommer. Mine kålplanter overlever næppe, for jeg synes jeg ser en del kålsommerfugle….men pyt. Jeg gasser dem ikke – det er kun roserne i min have der får en smule gift to gange hver sæson.

Jeg får ondt i maven i disse dage hvor jeg venter på en afklaring fra a-kassen. Jeg er i et grænseland lige nu, og ved faktisk ikke om jeg er dagpengeberrettiget. Min sag burde være afklaret i starten af næste uge, så kryds fingre for at det hele går som det skal og jeg kan komme i gang med et nyt kapitel.

Vi spiser fisk en gang om ugen nu. Det bli’r ikke til mere, medmindre det er til frokost. Men en gang om ugen, får vi en kasse fra Skagen Food. Børnekassen er rigtig fin og nem at gå til. Måske det kunne være noget for dig, hvis du mangler inspiration til fiskeretter.

Jeg venter på at cykelsmeden sender en sms. Min cykel trængte til et kærligt eftersyn og en ny cykelkurv. Det er min plan at droppe metroen og begynde at cykle mere når jeg skal ind til byen. Det er så nemt at hoppe ind i metroen, men udover gåturen derned er der ikke meget motion i det.

Jeg lytter til latinorytmer. Både radiohittet “Despacito” og den skønne vinder af melodunten, Salvador Sobral. Sidstnævnte har lavet en dejlig plade, som jeg ofte spiller. Den ligger på iTunes.

3 comments
 1. Jeg kan godt forstå at I savner Max – han var en lækker lækker hund.
  Flot at I får fisk en gang om ugen, det gør vi ikke, men sådan må det være.
  Ja, det er spændende hvad AF melder tilbage med – krydser fingre.
  Nyd pinsen.

 2. Savnet til Max er forståeligt, den vil altid være der, men vil blive på et andet plan på et tidspunkt.
  Hvor er din have bare så dejlig, og den er samtidig børnevenlig.
  Det er lækkert med fisk, jeg får det kun 1 gang i ugen, måske 2 alt efter hvad det er jeg har lavet.
  Krydser hvad krydses kan med hensyn til a-kassen, jobcenter etc.
  Ønsker dig og dine en dejlig pinse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om