Ugens Vlog

Mandagen kom og gik. Jeg optog lidt forskellige klip i haven til ugens vlog, søndag. De blev klippet sammen hhv. i går og i dag, da det ta’r sin tid. Især når lyden er dårlig pga. vejr og vind, og mine evner som filmklipper endnu er temmelig grønne 😉

Men her er lidt om roserne, om trampolinen og dræbersnegle.

Jeg modtager MEGET gerne forslag til hvad vloggen skal handle om. Børnene, mad, forstaden, København, oplevelser, huset….læg en kommentar, så jeg ved hvad I kunne tænke jer.

Trampolinen i vloggen kan du læse mere om her, hvor du også kan finde en forhandler. 

Skulle du selv ha’ lyst til at lave nogle fælder til dræbersneglene, er det meget let. En mælkekarton fyldes med en øl. Læg kartonen med åbninden opad og lad den ligge 2-3 dage. Skru hætten på, og smid den ud. Man bør nok hælde indholdet ud…men det synes jeg simpelthen er for klamt…så sippet er jeg.
Jeg har haft held både med almindelig pilsner og med udgået nisseøl.

4 comments
 1. Dit initiativ med en Vlog er fantastisk. Og er dit mål med en Vlog 1 gang ugentlig, kan den jo fint bære en titel med ugen der gik, hvor både, børn, have, fritid, madlavning etc. kan fungere. Så er du ikke bundet op af vejr, vind, helbred etc.. Bare en tanke fra en der ikke tror på hun nogensinde får lavet en Vlog 🙂

  1. Tak Karin.
   Jeg synes det er ret hyggeligt efterhånden. Tror ikke det skal være så stramt alligevel, med en fast gang om ugen. Måske nærmere lidt opsamlende eller hvis vi laver noget særligt. Nu fx. Skagen hvor jeg synes det er hyggeligt at klippe flere dage sammen til en video.
   Tak fordi du synes det er hyggeligt at følge med i 🙂

 2. Jeg giver Karin ret – dine vlog er fantastisk. Jeg har igennem det sidste halve år kikke på Youtube og følger flere vloggere (udenlandske) og har selv overvejet at begynde, men de fleste i min aldersgruppe, vlogger om mode og makeup – det er ikke mig. Men havd skal man tale om, jeg er heller ingen Søren Rye som du – og de gange jeg har forsøgt mig, er det blevet lidt en sludder for en sladder og en enkelt er indtil nu, kun udgivet på Youtube og ikke på bloggen 😉

  1. Ja jeg har set du også har fået mod på det nu. Dejligt 🙂 Nogle gange skal der bare en enkelt lemming til før flere tør følge trop. Det er dejligt at se 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om