Noget om børnepasning i ferieperioden og at planlægge den nye arbejdssituation

Jeg er på kontoret i dag. Tak til mulighed for børnepasning i ferieperioden.

Først af alt, tak for modtagelsen af det seneste blogindlæg. Det ser ud til at alle forstod budskabet om at det ikke handler om at blogs var bedre i gamle dage. Blot en konstatering af tidens udvikling. Det gør mig glad.

Institution i ferieperioden

Gajolen (den yngste på 4,5) skulle med børnehaven ud i deres udflytterafdeling. Der er de allesammen flere uger af sommeren, og siden Københavns Kommune kører med sampasning, er det et godt sted at samle alle børn fra klyngen så stort set ingen er i deres “almindelige” børnehave. Det ser i hvertfald ud til at folk trives med det, og selv Gajolen der “haaaaaader udflytteren” kommer hjem glad og med “græs på knæene”.

Spunken (den ældste på 8 år) skulle også på tur i dag. I går var de kun 27 børn på fritten (normalt omkring 400) og i dag nok det samme. Så udnytter de at der er ekstra luft til hyggelige ture, så i går var de på kanalrundfart og i dag ville de smutte på Bakken.

Der er altså ingen af drengene der lider nød over at blive passet i ferieperioden, og uanset har de tre ugers ferie igen fra i næste uge. Lur mig om de ikke kommer til at kede sig lidt, for den første uge i ferien skal vi ikke andet end at få lidt styr på matriklen og på deres værelser.

Skrivebord – man aner et par yndlingsfarver

Arbejdet kræver koncentration

Jeg gør klar til ferie, også på arbejdsfronten. Regnskaber skal være i orden, mit firma registreres og mails skal sorteres. Mine kunder står ikke i kø – endnu. Jeg har langt fra arbejdsopgaver nok til hverken lønninger eller at fylde min tid ud. Så er der heldigvis meget andet jeg kan gøre, som i sidste ende også gerne skal tiltrækker kunder.

Min gamle fagforening, har sat mig på som supporter. Udover de ting jeg står som supporter på, laver jeg også en strategi for hvordan jeg kan tilbyde at lave websites for folk. På en overskuelig måde, så det ikke koster mig for mange timer i forhold til hvad folk ønsker at give.

Så der gøres mange tanker, men bedst af alt så trives jeg i den nuværende situation. Jeg vil naturligvis ikke lægge skjul på at jeg savner at have en indtægt – det ville være skønt med to fulde indtæger, men vil klarer det med skindet på næsen og røven i vandskorpen, som det er nu 😉

1 comments
  1. Det er en god løsning det med udflytteren. Her i byen er det 1 af børnehaverne i hver klynge, der har åben, der er så en pædagog fra de lukkede børnehaver der følger med, dog ikke fra samme stue. Derfor har min yngstedatter, og deres far valgt at holde ferie, når børnehaven holder ferie. Frida på 3 år og 2½ mdr. og Otto der er 1 mdr. yngre end din guldklump, går i samme børnehave, og endda samme gruppe. Det kræver koordinering,
    I sidste weekend – fredag til mandag var vi i Jesperhus, det var meget trætte børn. Men tirsdag morgen kl. 5.00, vågnede Otto op med ønske om en tur i Hermans Hule. Trods kalenderen ellers bød på udbedring af kaninbur, og pyjamas dag. Frida havde nok nydt at en stille dag. Men for Otto skal der bare ske noget nyt hele tiden.
    Endnu engang god ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere