Juletøj til drengene

Alle links markeret med * er reklamelinks

Jeg har lige siddet og trawlet internettet efter juletøj til drengene. Spunken skal synge julekoncert med sit kor, på søndag. Påklædningen er sorte bukser og rød eller hvid skjorte.

Han vokser og vokser, og nu har han ingen sorte bukser der passer. Kun jogging, og det duer nok ikke. Han er rundet størrelse 140, som jeg forestiller mig han er vokset helt ud af til foråret. For pokker da – stop det vokseri, dreng! 🙂

Bukserne bliver nok fra “H&M”, selv om det er svært at finde bukser som ikke er helt slimfit. Han synes ofte at de strammer lidt i lår og talje, og jeg synes ofte at de har samme bredde, men forskellig længde, når man sammenligner størrelserne.

Igen i år skal Spunkens kor synge i “Vor Frelsers Kirke”. Sidste år var Gajolen meget imponeret over især kirkernes elefanter under orgelet. Striktrøjen er modellen Embla af Strikkezilla

Skjorter i flere modeller

Den hvide skjorte* fandt jeg hos Kidsworld, hvor jeg ofte finder basistøj til drengene. De har hurtig levering, fine priser – og mulighed for at vente med betalingen til børnepengene kommer – hvilket godt kan være rart når en af børnene bestemmer sig for at vokse en størrelse på en weekend.

Lillebror skal også ha’ skjorte på til jul, men han har (desværre) et par han kan passe. Ellers var den fine skjorte med grantræer * lige ved at ryge i kurven. Men nu er tippet givet videre, og nu har jeg vist nogenlunde styr på årets juletøj til drengene. Juleaften kan bare komme an.

Er du i tvivl om hvad du skal klæde børnene i til jul, har Kidsworld en fin julekategori *. Måske der kunne være noget inspiration at hente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere