Åh, det var en dejlig jul

Julen er for længst ovre, og i morgen siger vi farvel til 2017. Julepynten er så småt pakket ned. Træet får dog lov til at stå lidt endnu. Det holder sig fint grønt, med vand i foden, og både store og små nyder lyset og stemningen fra det.

Juleaften var dejlig. Lige som den skulle være. Anden var sprød, mandelgaven faldt i god jord (Spunken fik den for 2. år i træk), julemanden bankede på vinduet – til drengenes store glæde. Vi blev mætte, trætte, glade og begavede.

Alle gaver var en succes. Der var tid til at lege bagefter. Når det kun er os og min mor juleaften, går udpakningen temmelig tjept. Derefter blev der sat batterier i legetøjet, og samlet Playmobil.

Den 25. gik med julegaveleg. Det er dagen hvor vi aldrig laver planer. Der skal nemlig være tid til leg, tid til risalamande i store mængder og restemad. Min mor og jeg spiste “Pinnekjøtt” til aftensmad. En tradition vi forsøger at holde, de år vi får fingrene i det rigtige kød.
Heldigvis kunne nabodrengen også lege nogle timer. Ferien begynder nemlig at være en smule lang, så det er guld værd med flere gode venner i nærheden.

Den 26. tog vi til Hornbæk. Min svigermor og svoger, havde inviteret til julefrokost. Vi tog skiftetøj med derop og overnattede til dagen efter. Der blev tid til en gåtur ved stranden og en masse strik. Nu skal jeg i sving med ærmerne til Gajolens trøje. Måske når jeg det inden vi skal på skiferie.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere