Du skal da næsten se… og en hyggelige lillejuleaften

1 delinger
1
0
0

Jeg glemte helt at lægge et billede op af den stolte Gajol og årets juletræ, da jeg skrev i går. Det var så fin en dag. Det er blevet tradition at ta’ et billede lige dér, af drengene og træet. Du kan her se billedet fra forrige år.

Den årlige juletur til Malmø

I starten af ugen, var min mor og jeg i Malmø. Det er en af årets hyggeligste udflugter. Der er gran og julehygge allesteder. De er virkelig gode til at skrue op for julehyggen derovre, så selv affaldsstativer er dækket ind i rødgran og lyskæder.

Vi skulle som sådan ikke ha’ noget. Blot kigge og lade os inspirere. Afslutningen er altid i “Hemköp” hvor vi køber lidt svensk juleknas, “Bostongurka” og multebærsyltetøj.

Det kan varmt anbefales med sådan en tur. Man får lidt anden juleinspiration, for svenskerne har alligevel en lidt anderledes stil end vi har – enda lidt hyggeligere, hvis du spørger mig.

De sidste forberedelser

Nu er det den 23. december. Snart går jeg en tur ned til Vanløse. Jeg troede ikke jeg manglede noget til i morgen, men i kassen fra Skagen, manglede ribsgele. Samtidig var deres kirsebærsovs spruttet op med rom, så jeg køber lige en helt almindelig til drengene 😉

Senere står den på bagning af smultringe, hygge med drengene og ellers bare heeeeeelt ned i gear.

Jeg håber du får en dejlig lillejuleaften.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 delinger
2 comments
  1. Hvor hyggeligt med sådan en juletur! 🙂
    Her kører vi også på julemad fra Skagenfood. Vi fik det sidste år også, og det var uden sammenligning den bedste and og flæskesteg, vi nogensinde har fået. Så derfor gentagelsen i år. Men nej, ingen ribsgelé i kassen (det kunne jeg jo have været flink at fortælle dig ;-)) Og jeg var en smule skeptisk over kirsebærsaucen sidste år, men den smager virkelig godt! Mine (godt nok ret store) unger åd den med velbehag, haha! Dog supplerer vi også op med et ekstra glas – jeg mener, vi skal jo også have risalamande juledag, og så er der da overhovedet ikke nok til os jyder?!
    Glædelig jul til jer! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Store løg…

Kaffen er indtaget. Jeg kunne ikke lade være med at tænde kalenderlyset. Der er heldigvis meget at brænde…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere