2017 året der gik. Et tilbageblik på 2017, der bød på lidt af hvert.
2 In familien/ featured/ mig

Tilbageblik på 2017

Årets sidste dag. Tid til at tænke tilbage på året der er gået. Som udgangspunkt, er jeg ikke tilfreds med 2017. Der har været mange nedture i løbet af året. Heldigvis er der også sket meget godt og hyggeligt. Det fik jeg at se, da jeg rullede fotoalbummet igennem.

Her har jeg skrevet lidt om det første halve år af 2017.

Januar

En rolig måned. Der blev kælket i årets første dage, da der faldt en lillebitte smule sne. Spunken havde mange legeaftaler med vennerne fra børnehaven. Han gik stadig til familiespejder, og flyttede senere på året over i mikrogruppen.

Jeg klarede 30 dage uden sukker, og havde (igen) intentionerne om at skrue op for de sunde vaner. Reformermaskinen blev motioneret. Det gad jeg godt igen, og pønser på at komme i sving i det nye år.

Gajolen fik dræn i ørerne, og gik fra at ha’ feber flere gange om måneden, til næsten ikke at ha’ det. Han nåede også den måned at få en “forkølet” hofte. Så har man også prøvet det.

Februar

En måned i haveplanlægning og sneens tegn. ENDELIG faldt der meget sne. Til glæde for både to- og firbenede.

Jeg gik i gang med at male soveværelset. Et projekt der tog sin tid, men som hjalp mig i en stresset tid. Det var godt at høre lydbøger og male vægge. Måske jeg snart gentager succesen med de to badeværelser…

Fastelavn blev som vanlig holdt på vejen. Drengene slog katten af tønden, som hhv. ridder og Batman.

Marts

I marts forsøgte jeg at få lidt struktur på bloggen. Faste indlæg, tirsdag, torsdag og fredag. Konceptet var egentlig fint, men svært at holde fast hver uge. I det nye år har jeg nye planer for blogstruktur. Så må vi se om der kommer et bedre flow i indlæg og indhold.

Det var måneden hvor jeg havde et par hyggelige aftaler med Spunken inde i byen. Vi var til orgelkoncert, børnelæge, pokemonjagt og på flere hyggeture.

April

Ikke en rar måned. Når jeg tænker på den, får jeg stadig en klump i halsen. Vi måtte sige farvel til Max. Desværre. Nu er der gået 8 måneder, og jeg kigger stadig ud i gangen om aftenen for at sige godnat. Der plejede han at ligge. Jeg savner liv i huset. Liv med pels. Samtidig forsøger jeg at bevare mindet om vores vamsede hund, især i Spunken. Han nåede at få tre år med Max. Tre fine år, med leg og nus. Jeg ville ønske at Gajolen også fik den mulighed, for jeg tror det er godt at vokse op med dyr. Noget med empati og rummelighed.

Magnoliaen blomstrede smukt. Lige ind til det begyndte at blæse. Sådan er det hvert år, så hvert år ta’r jeg billeder de første dage blomsterne er sprunget ud. Træet er blevet en del højere de fem år vi har boet her, og nu er det et rigtigt træ og ikke bare en stor busk. Det er så smukt. Klart en favorit i haven, selv om det kun blomstrer i ti dage.

April var heldigvis også gode udflugter på landet og en dejlig tur til “Den blå planet“.

Maj

Kom maj du søde milde. Min yndlingsmåned. I det hele taget. Alting blomstrer, himlen er ofte blå, temperaturerne kan blive sommerlige. DEJLIG måned hvor man hurtigt kan glemme hverdagens kedelige trummerum.

Spunken startede på SFO/Frit. Det gik som en leg. Han var klar til at slutte i børnehaven, og klar til at starte et nyt kapitel. Nye venner, masser af leg og nye voksne.

Vi fejrede 17. maj. Spunken og jeg, ind til Christianshavn, hvor vi gik i optog hen til “Sjømannskirken”. Det skal vi igen i det nye år. Måske ta’r jeg Gajolen med også, hvis han er blevet bedre til ikke at stikke af.

Haven blomstede for fuld skrue. Alt er smukt i haven, for ukrudtet har endnu ikke taget helt fat. Jeg kastede mig ud i noget videoblogging. Det vil jeg gerne prøve lidt mere i 2018, men det skal være noget ordentligt indhold. Netop noget havesnak, boligsnak eller andet som måske også kan give lidt mere viden end “Hej vloggen, her er jeg” …

Juni

En dejlig tur til Skagen. Der holder jeg virkelig af at være. I 2018 er vi inviteret til bryllup, så jeg skal ha’ fat i min svigermor og spørge om vi kan bytte dage. Ellers får vi ikke lang tid i Skagen den kommende sommer.

Mere havefryd og masser af roser i haven. I efteråret plantede jeg flere roser, så til sommer skulle haven gerne bugne. Jeg ønsker mig brændende et lille drivhus og et par højbede. Nu må vi se om det lykkes i 2018. Ellers kommer der flere gode haveår i fremtiden.

Vi havde en skøn tur til Knuthenborg, hvor også mormor var med. Det er en tradition med en sommertur derned. Jeg synes der er så dejligt.

Fortsættelse følger…

 

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Celena
  søndag 31. december 2017 at 18:43

  Hope 2018 brings you health, love and happiness! Best to you and all your boys xox

 • Reply
  Karin
  mandag 1. januar 2018 at 16:18

  Ønsker dig og dine et fantastisk 2018.
  Du får en dejlig tid i din praktik, måske kan den udvikle sig til noget nyt og spændende. Børnene vokser, bliver ældre og langt mere selvhjulpet, du får mere tid til, strikkeklub, reformertræning, veninde date, alene tid, flere hyggestunder med drengene, dem alle 3, med de små sammen og alene, og bare voksentid.
  Ikke kun praktikpladsen ligger lige foran dig, en skiferie banker også på. Det kan kun blive et dejligt år.

 • Leave a Reply