Lørdag morgen blev skudt i gang med sure børn. Heldigvis vendte det hurtigt.
0 In haven

Haveplanlægning og ostemadder

Lørdag startede med småsure drenge. Spunken var utilfreds med at han ikke måtte larme (manden lå og sov) og Gajolen var eddikesur over stort set alting.

Heldigvis blev der lavet kaffe, morgenmad og sat Gurli Gris på iPaden. Så var både undertegnede og mindsten tilfreds. Senere kom Spunken luskende ned af trappen, og humøret blev stille og roligt godt igen.

Drengene legede så godt, så efter morgenmaden tog jeg mod til at hente både havemagasin, kassen med frø og papir til listeskrivning. Jeg har store planer med haven – indtil videre er det blot i hovedet. Derfor tænkte jeg det ville være en god idé at få skrevet lidt ned.

Haveblogs

En hurtig søgning på Pinterest viste mig hen til et par havebloggere. Dem kender jeg ikke meget til, men især den ene har en ret fin blog med masser af god information.

I år vil jeg dyrke lidt mere grønt end jeg gjorde sidste år. Det kræver et godt forarbejde for at det skal lykkes, men jeg tænker det bli’r godt. Nu er Gajolen heldigvis så stor at han med glæde hygger sammen med mig i haven, og ikke kræver det store fra mig. Så er der tid til at luge og den slags.

Vi delte en ostemad, Gajolen og jeg, mens jeg sorterede i frøposerne. Faktisk har jeg alt jeg skal bruge, undtagen lidt tomater og sommerblomster. De er købt ind her i dag i Brugsen, så nu mangler jeg blot at købe lidt læggekartofler og Dahlia-knolde.

Frøene jeg har købt, er fra Nelson Garden. I år har de fået rigtig mange økologiske frø. Både grøntsager og blomster.

Risotto i gryden

Snart går jeg i køkkenet. Vi skal ha’ risotto i aften, så det er dejligt nemt. Jeg tænker jeg vil lave den med græskar. Det smager virkelig godt.

Spunken er henne at lege hos nabodrengen. De har leget siden klokken 10 i formiddag. Nogle timer her, nogle timer der. Frem og tilbage. De hygger sig så godt sammen de to.

Rigtig god aften til dig.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply