Må man bestikke med chokoladekiks og smoothies? Jow da
4 In familien/ gajolen

Søndag er bestikkelsesdag

Min hals har værket siden i går eftermiddag. Det er træls at synke, og jeg går jævnligt ud i køkkenet og presser en klump ingefær i hvidløgspresseren, ned i et glas. Derefter en skefuld honning, lidt citronsaft og så noget lunkent kogt vand. Det hjælper – men jeg er ikke fan af ingefær. Derfor er det ikke en glæde at være hip. 

Det er ikke mere end en uge siden Kjærsten døjede med ondt i halsen. Derefter blev det Spunken, og nu jeg. Nu må foråret egentlig gerne komme, med masser af sol og mindre fugt.

Bestikkelse

Jeg er alene med Gajolen. De andre i husstanden er taget i biffen for at se “Lego Batman”.
Spunken var glad med glad på, og jeg tænker de får en rigtig hyggelig eftermiddag.

Gajolen vil gerne lege. Jeg vil gerne slappe af i sofaen. Derfor indgår vi et kompromis. Vi leger i sofaen, med en masse chokoladekiks og smoothies. Så er han knap så “krævende” med rollelegen, og jeg behøver ikke være mere end ét bondegårdsdyr ad gangen. Så siger vi at søndag er bestikkelsesdag. Nu har en af vores søde naboer også været forbi med rester fra dagens børnefødselsdag, så vi har en temmelig lækker chokoladelagkage til dessert i dag.

For at det ikke skal være løgn, går jeg snart ud i køkkenet og smider en pizza i ovnen. Gemalen var så sød at handle for mig i morges. Jeg havde ellers lavet en laaaang liste så der var indkøb til hele den kommende uge. Det lod han sig ikke skræmme af, og han og Spunken kørte afsted. Hjem kom de med 4 bæreposer indkøb. Han havde købt en pizza med ananas og skinke til Gajolen og en med 4 slags ost til mig. Dét er kærlighed.

Fortsat god søndag til dig.

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nana
  søndag 19. februar 2017 at 18:19

  Det lyder nu ret hyggeligt – selv om det ikke er spor sjovt at være sløj og have ondt i halsen! Jeg ønsker dig rigtig god bedring – og snarligt forår!

  • Reply
   Therese
   onsdag 1. marts 2017 at 14:42

   Forsinket tak. Men nu kan jeg sige godt forår til dig, her i kalenderårets første forårsdag 🙂

 • Reply
  Catarina
  søndag 19. februar 2017 at 18:23

  Træls hvis det nu er dig der bliver syg 🙁 Rigtig god bedring, med håbet om at en god nats søvn vil hjælpe.

  • Reply
   Therese
   onsdag 1. marts 2017 at 14:43

   Det gik heldigvis over 🙂
   Kram til dig

  Leave a Reply