Apps til de yngste i familien, gode blogs, link til billig maling mm.
4 In tirsdagstippet

Tirsdagstippet #4

Jeg har glædet mig til at skrive tirsdagstippet #4. Der er kommet et par nye kategorier på, og fremover vil det måske heller ikke være så faste rammer som hidtil. Håber der er et tip du kan bruge.

Ugens børne-app fra 2 år

Gajolen bruger sin iPad med lige stor sikkerhed som storebror. Udover at se Gurli Gris virkelig meget, så spiller han også spil. Fx. er spillet “Build & Play” ret fed. Træls musik, men ikke værre end at man kan holde det ud.

Ugens børne-app fra 5 år

LEGO er lige kommet ud med en ny app til de lidt større børn. LEGO Life. Det er faktisk et socialt netværk for børn, men fuld af sikkerhed. Barnets navn eller billeder af barnet, er ikke offentligt. Der genereres et navn, sat sammen af tre skøre ord. Fx. KaptajnRullendeDovendyr. Det er så barnets profilnavn. Man lægger et billede op af det Lego man leger med for tiden, i den kategori det passer til. Her kan børnene (når billedet er godkendt af administratorer) så kommentere hinandens kreationer.

Vi har ikke haft det så længe, men indtil videre synes jeg det virker rigtig fedt – og trygt.

Ugens tip til maven

I sidste uge var det rømme. I denne uge har der ikke været en ny ingrediens i husholdningen, men jeg har haft stor optur over hjemmebagt rugbrød. En af Spunkens gode venners mor, har givet mig en surdej.

I morgen sætter jeg en ny fordej, og så kan I tro der kommer mere om den sag her på bloggen.

Ristet hjemmebagt rugbrød med ost. Bedre bli’r det altså ikke.

Ugens hausfrautip

Hvis du påtænker at gå i gang med at male, er det en god idé at være sikker på du har alle remedier først. Måske er det også en god idé at tænke sig om en ekstra gang, så man ikke ender med et soveværelse fuld af afdækningsdims og malerspande, midt på ugen….. har jeg hørt…..
Skulle du have brug for at købe ekstra maling, fx. i denne lækre mørkeblå farve, er HC Farver en god side at besøge.

Ugens blog(s)

Hverdagens surdej – Nu vi er ved rugbrød og surdeje, vil jeg anbefale Øglemor. Som slet ikke skriver om surdej og den slags, men til gengæld skriver skide godt om hverdagen på godt og ondt. Jeg har grinet til jeg fik ondt i maven over de dagligdags ting hun beskriver så godt. Jeg har læst spændt med da de flyttede fra byen og tilbage igen. Lige nu er hun pivhamrende sund. Det inspirerer kan jeg mærke.

Hvid kaffe – Hun er ny på min læseliste, men jeg er meget godt underholdt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Aargang73
  tirsdag 21. februar 2017 at 21:14

  Tak for en ny omgang tirsdags-tips, med mange nyttige idéer! Det er så underholdende at læse dine lister. Elsker lister! ❤️ Jeg kan specielt bruge det med at finde nye blogs, men kender godt de to fra dagens. Jeg læser spændt med næste tirsdag igen 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 1. marts 2017 at 14:42

   Ja denne uge kom jeg helt fra det, der har været så meget om ørerne. Men måske der kommer en forsinket liste senere i dag. Vi får se 😉

 • Reply
  Øglemor
  onsdag 22. februar 2017 at 14:36

  Ih, så sidder man her med helt røde ører. Hvor er du sød – tak for de pæne ord! Og for anbefalingen af Lego-appen, som jeg egentlig har læst om før, men helt havde glemt igen. Den må anskaffes, når Onde Mor graver iPads’ne frem fra deres Nu Har I Spillet Rigeligt-eksil, som de røg i umiddelbart efter vinterferien 😉

  • Reply
   Therese
   onsdag 1. marts 2017 at 14:41

   Hi hi. Ungernes iPads var også på ferie i nogle dage efter juleferien. Undertegnede var ikke populær!

  Leave a Reply