Tirsdagstippet #10

Med efteråret, kommer skrivelysten tilbage. Hele dagen i dag, har jeg brugt på at blive klogere på online markedsføring. Jeg starter på kursus i november, men er sådan anlagt at jeg helst skal læse en masse inden kursusstart….Måske tosset, men rart ikke at være helt på bar bund.

I dag har jeg læst og set om “Facebook Ads”. Der var meget at lære, men eksemplerne tog mig rundt omkring på nettet og pludselig var det gået fem timer.

Ugens blogs

Beth Anne – Her er en benhård business-woman. “Brilliant Business Moms” er blevet en stor forretning. Hun er ret amerikansk, med store armbevægelser, mange blomsterbilleder og store ord. Men det er også inspirerende og hyggeligt at følge med i hendes netværk. Hun inspirerer mange kan jeg se, og er meget populære med både sin blog og kurser i online markedsføring. Måske er det noget for dig.

Hilary Rushford – Endnu en amerikaner. Lidt af den samme surdej som Beth Anne, men uden børn. Her hos “Dean Street Society” er der også store armbevægelser, selvfedme, dyrt tøj og kurser til at blive endnu federe til at begå sig på de sociale medier.

Jeg ved ikke helt hvad det er jeg bli’r tiltrukket af med de amerikanske bloggere. Måske er det deres mangel på jantelov og det at de ikke holder sig tilbage. De tror sgu på det de laver, og de siger ikke undskyld på forhånd. De piller ikke andre bloggere og forretningskvinder ned, men lader sig inspirere af hinanden. Eller det er i hvertfald sådan jeg opfatter det. De deler gerne succeshistorier fra andre, indrømmer

Ugens bog

Jeg ved egentlig ikke hvad jeg synes om den endnu. Men for at blive i samme boldgade, vil jeg fremhæve Maiken Ingvordsens “Original”. Jeg hører den som lydbog. Måske er det en fejl, for ved eksempler bli’r der brudt lidt mærkeligt op i teksten. Det er svært at få et flow. Den ligger på Mofibo både som bog og lydbog, hvis du skulle være nysgerrig.

Ugens skønhedstip

Min tørre hud, trænger til at blive plejet. Det er lidt som om jeg har ladet krop være krop efter bryllupet og glemt alt om hår, hud og fornuft. Det skal der laves om på, og et skridt på vejen er at huske ansigtsmaske et par gange om ugen. Denne grønne sag fra “Bodyshop” (ikke et reklamelink) er skøn. Den er grøn, med lidt knas i der exfolierer blidt. Prisen er fornuftig og masken virker drøj. Jeg lader den sidde i ti minutter, det er nok.

Ugens hausfrautip

Vaskemiddel i vaskekapsler. Jeg vasker tøj med parfumefrit vaskemiddel. Ofte står der udenpå dunken hvor mange vaske en flaske rækker til, men jeg synes sjældent jeg når op på 14-16 vaske. Som mange andre, overdoserer jeg vaskemiddel. Det er ikke godt for hverken tøj, maskine eller miljø. Nu kan man dog købe vaskemiddel i små fine pakker, ligesom tabs til opvaskemaskinen. I lang tid var det kun det stærkt parfumerede vaskemiddel der var i handlen, men nu kan man fx. i Coop få både fra Neutral og Änglamark. (Heller ikke reklamelink)

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om