Pindsvin i nød

Pindsvin i nød

Om lidt kommer Spunken og hans far hjem fra gymnastik. Normalt vil der så være aftensmad klar, men i dag er vi nødt til alle at sætte os ind i bilen og køre mod Dragør. Nok er jeg begyndt at køre bil igen, men jeg har slet slet ikke mod på 40 minutter i tæt trafik mod Amager…

Årsagen til køreturen, er at tre af de fire pindsvineunger, i dag lå i solen og så noget sølle ud. Små pindsvin i nød. Hvis pindsvin er ude om dagen, og der måske enda sidder fluer på den, skal man reagere. De kan være fulde af flåter eller flueæg. Ude af stand til selv at rense sig. Ikke så praktisk, når det kommer til stykket.

Jeg ringede til “Pindsvineplejerne” og fik fat i en mægtig sød dame. Hun bor i Dragør. Hun ville gerne ta’ imod de små kræ, som hun mente var syge og derfor nu kolde og sølle.
Nu håber jeg de kan reddes de små stakler. Lige nu står de inde i stuen i en papkasse fuld af halm. Den ene har spist lidt mad. De to andre ligger og sover.

Resten af havens beboere lader til at være gået i hi. Jeg har sat to huler op til dem. Den ene er allerede beboet.

Kryds fingre for de små kræ

 

 

4 comments
  1. Dejligt du gør så meget for de pindsvin I har boende i jeres have. Og xx fingre for de svage kan overleve.
    Her i det midt og vestjyske ser jeg desværre alt for mange der er blevet kørt over, fordi pindsvinene bevæger sig ud på vejen.

    1. Jeg håber de stadig har det godt, de små. Pindsvineplejerne er desværre så travle, at de ikke kan opdatere om alle de små pindes tilstand. Jeg krydser fingre 🙂

      Hver aften får de tilbagehverende pindsvin mad ude i haven. Der er to voksne, der begge er ved at gå i hi, så jeg tænker jeg snart holder inde med fodringerne. Den lille unge der var tilbage, har jeg ikke set i lang tid. Den er nok desværre gået til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om