Tilbageblik til fastelavn i forstaden. Batman, drager og dinoer
4 In featured/ tbt

Throwback Thursday #4

I morgen er der fastelavn i institutionen. Det har fået mig til at kigge lidt tilbage på de seneste års fastelavn i forstaden.

En pirat og en drage

Sidste år var Spunken klædt ud som farlig pirat. Nærmere bestemt den norske “Kaptein Sabeltann”. Kostumet er simpelthen så flot, og det er blevet brugt meget siden han fik det af mormor for to år siden.
Gajolen var iført en dragedragt. Det var den første dragt jeg købte til Spunken, så det var ret nostalgisk at give Gajolen den på.

Dinosaurus og første tøndeslagning på vejen

I 2015 havde vi den første arrangerede tøndeslagning her på vejen. Det har vi igen på søndag. Vores søde genboer lagde egetræ til et par tønder, og så blev der ellers slået katten af tønden. Spunken var dinosaurus – eller “illesaurus” som han kaldte det, dengang.

Batman med stoore muskler

I 2014, var jeg gravid med Gajolen. Det var ikke offentliggjort til fastelavn, men blev det kort tid efter.
Spunken var stor fan af “Mahmat”, altså Batman. Derfor skulle han naturligvis i et Batman kostume. Jeg var træt af at skulle arbejde den lørdag, så drengene blev sendt afsted til tøndeslagning på torvet. Gemalen var klædt ud som Jokeren, og de endte i den lokale avis sammen med politiet.

Den betuttede drage

Det første år i forstaden, gik vi op til fastelavnsfejring på torvet. Der var sne, busser der kørte på vejene, masser af mennesker og et mystisk koncept med en tønde i en snor som man måtte banke på. Det var lidt meget at kapere for en lille drage, så der var trygt i klapvognen hvor han vist også endte med at gå helt kold.

En Transformers og en Batman

I morgen skal drengene ned i institutionen, i udklædningstøj. Spunken som transformers, Gajolen som Batman. Egentlig ville han gerne være julemand, men nu bli’r det Batman. Det er nok også ok, for vi siger bare at Batman også siger “ho – ho – ho” 😉

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Emma
  torsdag 23. februar 2017 at 21:38

  Sikke nogle skønne drenge du har! 🙂

 • Reply
  Anette
  torsdag 23. februar 2017 at 23:04

  dejlige børn
  sider og er helt betaget af kostumerne… de flotte også uden på alt det varme tøj
  skal I ud og rasle?

  • Reply
   Therese
   onsdag 1. marts 2017 at 14:41

   Vi var ikke ude at rasle. I det hele taget var der ikke mange der gjorde det. Det er som om “Halloween” har overtaget den del, så i år kom der kun én flok børn. Heldigvis havde vi lidt gamle karameller liggende… for forberedt var vi ikke 😉

  Leave a Reply