Tirsdagstippet #13

Ingen links i dette indlæg er reklamelinks

Drengene og jeg har været alene hjemme i fem dage. I aften kommer Kjærsten hjem, og alle glæder sig. Det er gået som en leg at være hjemme alene med drengene, man kan virkelig mærke hvor nemmere det er blevet bare det sidste år. Store børn er sgu’ meget fedt 😉

Denne uges tips bærer vist præg af at jeg har brugt vel meget tid foran en skærm. Lad os ikke tale om at jeg søndag fik en opgørelse der viste i gennemsnit 7 timers skærmtid dagligt. Altså, om jeg forstår det.

Lidt tid i haven har jeg dog også brugt, så du får et par tips til gode webshops hvor du kan købe forårsløg og knolde. Jeg glæder mig allerede til at se tulipanerne blomster, og drømmer lidt om at købe en pose pinseliljeløg.

Pæretræet skifter farver

Ugens serie

Succession – ok, indrømmet. Jeg har set langt mere serie de her fem dage, end hvad godt er. Jeg har set hele første og det meste af anden sæson, af min nye yndlingsserie. Hvis du er til wallstreet-badass og familiekontroverser, så er det en serie for dig. Den ligger på HBO.

Serien har også den svedigste temamelodi.

Ugens tidsrøver

Børsens aktiespil. For hylan, hvor har jeg også brugt for meget tid på aktiespillet. Det er sjovt, og jeg er bidt af en gal børshaj. Mens det står på, kan jeg lade som om jeg er en ægte investor, der råber KØB og SÆÆÆÆLG efterhånden som markedet går op og ned. Uden at afsløre for meget, har både min ansigtscreme, yndlingspizza, min telefon og favorit sportsbrand givet godt afkast indtil videre.

Ugens dullegrej

Gabrielle Chanel – Jeg fik denne lækre parfume af min mor i fødselsdagsgave. Chanel har altid været mit favoritmærke indenfor parfumer, og det er der en god grund til. De er drøje, mister ikke duften selv efter flere år, og flakonerne er altid elegante. Gabrielle er luksuriøs og elegant, uden at være tung. Jeg kan tage den på, og derefter tage metroen med god samvittighed. Det er ikke en “stinker”.

Ugens jakke

Day Justine. Altså havde jeg pengene og havde de haft flere tilbage i min størrelse, havde jeg slået til. Den er simpelthen så pæn den jakke. Der er allerede to på vejen der har købt den, de skarn. Det er blevet til #havdrupvejjakken og jeg er ikke med i klubben. Fordømt 😉 Men den er pæn, iggå?

Ugens havewebshops

Bulbi.nl – Det er nu du skal købe løg. Altså blomsterløg. Her får du mulighed for at købe store portioner af alskens løg, og jeg kan se fra flere på Instagram, at det er løg af god kvalitet man modtager. Jeg har fyldt en imaginær kurv mere end én gang, men har endnu ikke købt noget. Man har ikke travlt. Sidste år lagte jeg først forårsløgene sent i november, og de kom fint op alligevel.

Frøbutikken – Ønsker du at handle i en dansk webshop, er Frøbutikken et godt valg. De har et fint udvalg, og har en personlig side og gode nyhedsbreve. Også her har jeg fyldt indkøbskurven et par gange, uden at handle. De har nemlig den “ægte” pinselilje, som jeg egentlig gerne vil have fingrene i.

Ugens tip til maven

Fresh.Land – Jeg venter i spænding. Min søde svigerinde, skrev mig et tip forleden. De får avocadoer og citrus fra Freshland, og er meget tilfredse. Jeg kunne se at jeg kunne oprette mig som kunde, og nøjes med en enkelt levering for at teste det af. I morgen lander der blandet frugt/avocado foran hoveddøren, og jeg håber det er lækkert. Vi spiser ikke andet end bananer og æbler herhjemme, af frugt, så lidt dejlige c-vitaminer vil være kærkomment.

Rosenkål – Det er lige ved at være sæson for de gode danske rosenkål. Jeg kunne ikke vente, og købte i dag en pose udenlandske. Men jeg glæder mig til dampede, sprøde rosenkål. Vendt i lidt smør og med flagesalt.

Bonderoserne får også fine efterårsfarver.

4 comments
  1. Den ser god ud den nederlandske blomsterløgside, og jeg kan se at de også har pinseliljer. De trives af en eller anden grund ikke godt i min vestsjællandske have. Det er ærgerligt, da det er en af mine yndlingsløgblomster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om