Tirsdagstippet #12

Links markeret med * er reklamelinks.

Er det bare mig, eller går ugerne ekstra hurtigt her i sensommeren. Det gælder i det hele taget tiden frem til jul, synes jeg.
Når vi nu er ved jul, har jeg lige browset inde på Amazon, og kan se der kommer mange fine krea-bøger til jul. Hold øje, så vil jeg tipse om nogle af dem, en kommende tirsdag.

Denne uge tipser jeg blandt andet lidt juledims, god musik og et par apps.

Ugens blogs

A Beautiful Mess – Elsie og Emma, skriver om livsstil og deres liv som selvstændig. Bloggen fungerer lidt som et online magasin, og jeg hygger mig med at læse et indlæg eller to i ny og næ.

Downshiftology – Jeg kan godt gå lidt kold i de danske madblogs, så jeg udforsker gerne andre. Lisa skriver om “ren mad” og giver samtidig gode tips til en nemmere hverdag. Hun har også en skøn kanal på YouTube, og er i det hele taget ret god til at formidle.

Ugens julekalendere

Nej, det er bestemt ikke for tidligt at tænke over hvilken julekalender du skal ha fingrene i. Der er gode kalendere med både skønhed, lækkert slik eller selvfølgelig de forskellige til børn. Jeg har denne uge fokuseret på skønhedskalendere, da det er min erfaring at de hurtigt bliver udsolgt.

Liberty London – Åh altså. Min store drøm i år, er en 2-3 dages shoppetur til London. Enten alene, eller med den ældste dreng. Hvis vi alligevel leger at det skulle ske, skal vi også lege at jeg får fingrene i adventskalenderen fra Liberty London. Wow, den er pæn og fuld af fine ting.

The Body Shop – De sidste to år, har jeg fået denne kalender af manden. Så superfin, og med så mange produkter at jeg som oftest har hvad jeg skal bruge de første 5-6 måneder af året. Så den kan varmt anbefales. Du kan også købe to billigere modeller, dette er den dyreste der til gengæld har flest store størrelser produkter.

Lush – Veganske ingredienser og farverigt univers. Jeg kan sjældent lade være med at købe en badebombe hvis jeg er i en Lush butik. Der ligger en i Malmö, og ellers kan man købe online. Desværre er kalenderen allerede udsolgt online, men de har mange andre fine gaveæsker.

Paul & Joe – Fjollet, nuttet og skørt makeupunivers. Gammeldags flakoner, læbestift formet som katte og andet pastelskørt. Men også med sin egen charme. Er man ny til brandet, så er kalenderen et oplagt valg til at lære universet at kender.

Ugens apps

Shroomi – Nu har jeg kun været på svampetur én gang i år, men jeg gad godt køre en tur i skoven igen i weekenden. Der er nemlig stadig masser af svampe derude. Hvis du ikke er kyndig i svampe, så er det virkelig vigtigt at have enten en bog eller en god app med så man kan identificere svampene. Shroomi er en fin svampeapp, og den koster 17 kroner.

Wizards Unite – Yep. Jeg render rundt og spiller Harry Potter, på gader og stræder. Nu har jeg sneget mig op på level 24, og er endnu ikke træt af det. Det er sjovt, og drengene er også glade for at være med – hvis de en sjælden gang får lov til at overtage min telefon og spille.

Ugens musik

Søren Huss – “Sort og hvid til evig tid” udkom den 10. september, og har rørt mig på en måde som musik nu af og til kan. Helt ind i hjertekuglen.
8 sange, med skønne melodier og vise ord. Søren Huss skriver så smukke tekster, og leverer dem med en oprigtighed. Han laver jævnligt opdateringer på sin Facebookside. Du kan høre en snas af de fine sange her.

Ugens blomst

Astrid Lindgren * – skønne skønne rose. Den står så smukt endnu, og holder sig fint i buketter. Samtidig er det den af alle roserne der har klaret sig bedst i #giftfrihave projektet.
Nu vi er ved Astrid Lingren, kan jeg fortælle at filmen om hende er kommet på Viaplay. Jeg har ikke selv set den endnu, men regner med jeg skal se den i næste uge.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om