Tirsdagstippet #3

Ugens blogs

Venter på vin – De her to søde piger er søstre, og jeg kender dem fra Instagram.

Pudderdåserne – Fuld af kedelig reklame mellem hvert indlæg, men stadig god at bruge som opslagsværk. Da jeg fx. skulle finde en ny mascara, søgte jeg derinde og fandt lidt forskellige tests af mascaraer. Nemt, skrevet med en god pen og et glimt i øjet.

Catarina – Hun er en af de “gamle” bloggere, som jeg har læst med hos i mange år. Hverdag, hygge, camping, familieliv. Lidt af hvert. Hun er knivskarp med et kamere, og jeg nyder især hendes billeder fra naturen.

Ugens tip til maven

Rømme.

Kender du det? Det er en norsk opfindelse, og en slags creme fraiche, bare meget bedre 😉 Nu kan man endelig købe det herhjemme. I Irma har de to varianter, med fedtprocent på hhv. 18% og 35%.

I morgen skal vi spise ovnbagt laks med kogte kartofler, grønt og den fede rømme. Det bli’r virkelig virkelig godt.

Ugens hausfrautip

Det har været svært at finde et godt tip i denne uge. Måske fordi vi har haft lidt travlt med sygdom og andre sager, så jeg ikke har været så hausfrau-agtig.

Mange spørger hvordan jeg holder stueplanterne så grønne. Jeg har mange af de “Instagram-venlige” planter, som pilea, monstera og den slags.

Alle mine planter får plantepinde med gødning ned i potten. Der står på pakken hvor mange pinde der skal i, alt efter omkreds på potten. Det er et nemt trick til planter der formerer sig som ukrudt og har flotte, grønne blade. I øvrigt har jeg igen en masse pilea-babyer og aloe-babyer så skriv en mail hvis du mangler (og selv har mulighed for at hente).

Ugens dulletip

Måske skulle det hellere hedde sundhedstip, for denne uge vil jeg varmt anbefale Zentabox. Alle kosttilskud, samlet i én pakke og leveret en gang om måneden.
Jeg har udfyldt en sundhedsprofil derinde, og så får man en liste over hvilke kosttilskud de anbefaler. Dog har jeg valgt hvidløgspillen fra, for den kunne alle lugte jeg havde taget. Ydrk.

Nu skal jeg bare overtale Gemalen til at ta’ en test derinde, så også han kan begynde at få lidt mere energi og gode sager ind i sin vintertrætte krop 😉

Ugens børnetip

Magasin. 

Forleden var Spunken og jeg inde i byen. Da vi gik derinde, lagde jeg mærke til at Spunken gik lidt mærkeligt. Det viste sig at hans vinterstøvler var blevet for små….og sådan noget skal man åbenbart ikke forvente at en dreng selv siger. Gode dyr var rådne, og vi gik mod Magasin. Jeg havde nemlig for nyligt set Michala være i noget nær samme situation og ende med at købe et par nye vinterstøvler til en god pris til sin datter.

Spunken blev vild i varmen, for han kunne få et par “blinke-blinke-støvler”. Nu i en rigtig størrelse, og forhåbentlig kan han bruge dem resten af denne sæson samt til efteråret. De er lette, lækre og varme.

Så igen er ugens børnetip i spare-afdelingen, men det er jo heller ikke helt så tosset vel?

Tirsdagstippet #3

Måske kommer der et par kategorier mere i næste uge. Jeg har i hvertfald tænkt lidt over et par stykker, der kan bevæge sig fra fredagslisten og herover til tirsdagstippet.

4 comments
  1. Tak for de søde ord Therese. Jeg mener stadig at med en varieret kost, så kommer man rigtig langt og jeg har aldrig taget vitaminpiller eller noget andet kosttilskud. Jeg prøvede engang ginsin, men egentlig var det mere troen end præparatet der virkede. Jeg var til det store eftersyn af kroppen lige inden jeg fyldte 50 og jeg er i tip top form på alle fronter. Så ikke noget tilskud her. .-D

    1. Velbekomme søde 🙂

      Jeg tror også – delvist – du har ret. Desværre er både d-vitamin, magnesium og jernmangel et problem for mange. Jeg selv mangler næsten altid d-vitamin og kan mærke stor forskel på at spise magnesium og ikke gøre det, når jeg træner samt til lægkramper.

      Men jo – det vigtigste er nu en gang at spise varieret kost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om